Ahoj,
Studuji druhým rokem VŠ a rád bych vyrazil na brigádu do zahraničí. Víceméně je jedno kam by se jelo ale chtělo by to anglicky mluvící zemi. Léto v cizině mě láká už dlouho ale nějak není v okolí nikdo, kdo by do toho šel se mnou. Takže pokud byste měl někdo zájem taky vyrazit a byl byste na tom podobně jako já, tak se ozvěte a mohli bychom se nějak dohodnout a něco podniknout :))
Kubo a na jak dlouho by jsi chtěl jed? Taky sháním něco podobného, ale mohla bych pouze na dva měsíce
Tiež zháňam niečo také a keďže končím gymnázium tento rok, tiež len tak na 2-2,5 mesiaca. Ak by ste o niečom vedeli, určite by som sa pridal rád.
Ahoj,
s přítelem chceme taky letos vyrazit do zahraničí 🙂
A nemáme s tím žádné zkušenosti prozatím. Takže pokud budete o něčem vědět, napište.
Rádi se přidáme.
ka***********@se****.cz
Ahoj Kubo, mám velice podobné cestovatelské choutky jako ty. Ráda bych letos vyjela za prací, předpokládám červenec až (snad) půlka září. Je mi 20 a taky jsem v druháku na VŠ. Kdybys něco našel, zkus mi kdyžtak napsat na
su********@se****.cz
Díky moc a ať se daří 😉
Ahoj, chci jet někam do ciziny, kde bych si procvičila AJ, během letních měsíců. Nemám s prací v cizině ještě žádné zkušenosti a nechci jet sama, takže bych chtěla sehnat někoho k sobě. Protože se mi nechce platit za agenturu, viděla bych to na rozesílání životopisů v AJ na různý kempy a hotely (nejvíc mě láká asi Španělsko, k moři). Jestli se někdo chce přidat, budu ráda:-) Je mi 22, studuju na VŠ, bydlím v Brně. Jestli se někdo najde, napište mi na mail:-)
Ahoj, chci jet někam do ciziny, kde bych si procvičila AJ, během letních měsíců. Nemám s prací v cizině ještě žádné zkušenosti a nechci jet sama, takže bych chtěla sehnat někoho k sobě. Protože se mi nechce platit za agenturu, viděla bych to na rozesílání životopisů v AJ na různý kempy a hotely (nejvíc mě láká asi Španělsko, k moři). Jestli se někdo chce přidat, budu ráda:-) Je mi 17, studuju na SSG, bydlím na Vysočině. Jestli se někdo najde, napište mi na mail:
Ta********@se****.cz
🙂
Zdravím 🙂 ..
Letos bych se chtěla podívat za hranice a najít si práci při které zdokonalím a naucim se anglický jazyk .. Nejlepe bych asi brala práci v Anglii jako servírka nebo neco podobneho, ale nemám vubec zadne zkusenosti .. chceme jet spolecne s moji kamarádkou, ale nejak se nám nedari nic sehnat..
Kdyby jste byl nekdo ochotný mi aspon trochu poradit, prosím ozvete se na mail 🙂 DEKUJU
Ahoj, tak uz jsi neco nasel? Ja jsem planovala jet do Anglie, ale nakonec to padlo 🙁 Jsem teď mezi střední a výškou a nechcou se mi trávit 3 měsíce doma. Vidím to, jako skvělou zkušenost, akorát taky jaksi nemám s kým jet..
Ahoj, ráda bych vycestovala někam do ciziny, nejlépe Anglie, ale klidně i jiný anglicky mluvící stát. Bohužel nemám s kým jet tak uvítám nějakého pohodového parťáka/parťačku. Můžu vycestovat od půlky června a zůstat do konce září. Studuji dálkově VŠ. Zájemci ozvěte se na mail 🙂
Tip měsíce: Mauricius
Mauricius … tak trochu jiná pracovní cesta
Jak prožít na Mauriciu několik měsíců života?
Nejlepší tipy co vidět a zažít na sopečném ostrově Mauricius
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Tipy na výlety v Německu, aneb po stopách Caspara Davida Friedricha
Do Turecka za poznáním i relaxem. Doporučení několika krásných míst na jihozápadě země
Kolonizační města a zběsilá pravidla mexického silničního provozu
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru