Víte, že termínovka SvetBehu.cz vám pomůže vybrat ten nejlepší závod?

Víte, že termínovka SvetBehu.cz vám pomůže vybrat ten nejlepší závod?

Máte rádi běžecké závody a hledáte nezávislý zdroj, kde se uveřejňují všechny závody? Nebaví vás donekonečně procházet všechny propozice a hledat, který běžecký závod je ten pravý? Tady jste správně. Naše termínovka vás provede závody po celé České republice i blízkém okolí.

Tradiční název známý pouze mezi běžci je termínovka, jiní tomu říkají jednoduše kalendář běžeckých závodů. To je to, co potřebuje každý běžec, kterého chytne běhání a začne vyhledávat zajímavé závody. V České republice se v současné chvíli koná více než 1500 závodů ročně. Vychází tak o něco více než 4 závody den. Když přihlédneme k tomu, že se závody konají převážně o víkendech, tak se mnohdy dostaneme na 20 – 30 závodů na jeden víkendový den a to už je slušná porce. Je tedy opravdu z čeho vybírat a nové závody stále přibývají.

Nicméně pro běžce, který má chuť o víkendu vyrazit na závod, je to nepřeberné množství informací a záplava propozic. My, protože jsme byli v této pozici často sami, jsme mu to ulehčili a připravili pro něho termínovku, která mu pomocí filtrů umožní vybrat závod, který splňuje běžcovo požadavky najvíce.

Co všechno tedy v naší termínovce najdete?

1)      Seznam všech českých běžeckých závodů. Závody se u nás v termínovce mohou prezentovat zdarma a bez výjimek, takže se snažíme vám přinášet doopravdy úplný seznam.

2)      Seznam zajímavých nebo důležitých běžeckých závodů v zahraničí (Slovensko, Polsko, Neměcko, Rakousko a jinde).

3)      Filtr běžeckých závodů podle místa konání, povrchu, délky a typu závodu (překážkový, orientační, dětské závody, ad.)

4)      Seznam běžeckých pohárů – zejména pro ty, kteří chtějí běhat pravidelně ve svém okolí.

5)      Diskuse a zkušenosti běžců z předchozích ročníků přímo pod každým závodem.

Osobní zkušenost je velmi důležitá

V obrovském množství informací se člověk ztrácí. Často se stává, že si o víkendu člověk vybírá mezi 10 – 15 závody. Závody nás zavalují propozicemi a vychvalují se jeden před druhým. A co chudák běžec? Ten aby se uběhal k smrti, ale nemusí! Termínovka SvetBehu.cz totiž přináší navíc ještě osobní zkušenosti běžců. A co je lepší, než zkušenost závodníka, který závod už běžel? Proto je i naší snahou, aby se právě diskuse pod závody obnovovaly a byly tak kvalitním zdrojem infromací.

Pokud tedy máte chvilku, napište pod závody, které jste v poslední době běželi, svou zkušenost a nechte ji tak ostatním „rozhodujícím se“ běžcům.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: