Časopis Lidé a Země mění svůj vzhled

Časopis Lidé a Země mění svůj vzhled

Časopis, zaměřený na originální reportáže z celého světa, se převléká do nového. Vzhledem k tomu, že letos vstoupil do svého 63. ročníku, to není poprvé a určitě ani naposled, kdy se čtenáři mohli s podobnou změnou setkat. Kromě grafického zpracování vás možná překvapí také další novinky spjaté s rubrikami.

Při inovaci rubrik a vzhledu vycházeli tvůrci časopisu především z aktuálních trendů a zájmů čtenářů. „Požadavky čtenářů se v průběhu času samozřejmě mění, proto jsme obměnili strukturu časopisu, aby pro ně byla přehlednější. Kromě klasických reportáží a cestopisů přinášíme i spousty servisních informací a praktických tipů na vlastní cestování. Přidali jsme i nové, tematické rubriky: Lidé a jídlo, Salon LaZ. Rozšířili jsme sekci o cestování po Česku“, popisuje inovaci detailněji Lenka Klicperová, šéfredaktorka časopisu Lidé a Země.

Z hlediska členění je časopis nyní rozdělen na čtyři hlavní sekce, kterými jsou: Start, Planeta LaZ, Lidé v pohybu a Vaše cesty.

Poslední „mini novinkou“ je změna podtitulu, který má nyní podobu: „Za obzorem čeká svět“. Jestli byly změny dobrým rozhodnutím, ukáže až čas. Jisté je však to, že se nijak neprojevily na ceně. Ta stále zůstává na 54 Kč.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: