Galerie: Známé i neznámé chuťovky z ekvádorské gastronomie? Morčata i červi

Zavřít fotogalerii
Zobrazit
Příprava encebollada na Pacifickém pobřeží
Zobrazit
Ranní úlovek
Zobrazit
Sladkosti na ulicích hlavního města - Quito
Zobrazit
Smažené taštičky z těsta - empanadas
Zobrazit
Snídaně v malebné rybářské vesnici
Zobrazit
Solené ryby v městském trhu
Zobrazit
Studené pivo je vždy prioritou k zahnání žízně
Zobrazit
Typická snídaně z And - míchaná vajíčka, kafe a houska
Zobrazit
Typický oběd na pobřeží ekvádorského Pacifiku - patacones, rýže, trochu rajčete a krevety
Zobrazit
U domorodých indiánů - příprava červených krabů
Zobrazit
V domorodé kuchyni
Zobrazit
Polévka encebollado, chifles z plantejnu, citrón a limonáda
Předchozí 1 2