Galerie: Známé i neznámé chuťovky z ekvádorské gastronomie? Morčata i červi

Zavřít fotogalerii
Zobrazit
Známé i neznámé chuťovky z ekvádorské gastronomie? Morčata i červi
Zobrazit
Čerstvě nasbíraný med od divokých včel v domorodé komunitě Chachis
Zobrazit
Čerstvý úlovek u Pacifického pobřeží
Zobrazit
Čerstvý úlovek u Pacifického pobřeží
Zobrazit
Dobrou chuť
Zobrazit
Domorodá dívka smaží takzvané patacones
Zobrazit
Encebollado - tradiční polévka z pacifického pobřeží
Zobrazit
Kichwa žena tradičně sází yucu (maniok)
Zobrazit
Na trhu
Zobrazit
Oběd na Tichomořském pobřeží
Zobrazit
Ohniště v domorodé kuchyni
Zobrazit
Ovocný džus z ovoce Guayaba
Zobrazit
Patacones a čerstvě vylovené a připravené krevety
Zobrazit
Polévka encebollado
Zobrazit
Příprava domorodého indiánského jídla
1 2 Další

Cleantalk Pixel