Špicberky 2007 (8) Honba za komickým převlekem

Špicberky 2007 (8) Honba za komickým převlekem

Takže Vás dnes opět zdravíme z Longyearbyenu, kde jsme dnešní dopoledne strávili vyřizováním papírování v kanceláři guvernéra a místní policie, přičemž tito nám znovu potvrdili, že naše včerejší rozhodnutí bylo správné. Poté jsme navštívili místní knihovnu, kde jsme v rychlosti pročetli diskusní příspěvky na našem webu. Byli jsme příjemně překvapeni jejich množstvím a i vesměs pozitivními ohlasy, i když nás samozřejmě trochu mrzí (přesto, že jsme to čekali), že některé komentáře jsou výsměšné až vulgární, ale to už asi k takovému podniku patří.

Komicky prevlek

Datum: 19.03.2007

Poloha: Longyearbyen

Počasí: větrno, jasno, -15 °C

Nálada: uvolněná

Ovlivněni touto diskusí, vydali jsme se na místní pěší zónu obhlédnout obchody, jelikož už bylo dnes stejně pozdě na lyžařské výpravy do hor, které máme naplánované na zbývající dny našeho pobytu na Špicberkách.

Abychom splnili očekávání některých našich fanoušků, vydali jsme se hledat komický převlek. Vašek navíc neváhal a ihned se jal navazovat přátelství s místním ochočeným ledním medvědem Longem, protože se mu už stýská po Zanovi, kterého včera vrátil jeho majiteli (ale zároveň s ním dohodl, že ve středu s námi ještě Zan půjde na výlet do hor).

Doufáme tedy, že i dnešní fotografie Vás zaujme a zachováte nám nadále přízeň, přestože naše krátká výprava na východní pobřeží ostrova skončila dříve, než jsme plánovali.

Více informací o expedici a diskusní fórum najdete na www.cestynasever.cz, odkud byl tento text převzat.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář:

Články v okolí