Sopky na Kamčatce (Volcanoes of Kamchatka)

Sopky na Kamčatce (Volcanoes of Kamchatka)

Ruská federace

Jedna z nejvýznamnějších vulkanických oblastí na světě s velkým množstvím aktivních sopek různých typů. Zahrnuje 6 oblastí na poloostrově Kamčatka. Vzájemný vliv aktivních sopek a ledovců vytváří velmi působivou a dynamickou krajinu. Žije zde velký počet živočichů, mezi nimi například největší počet druhů lososovitých ryb, vydry mořské, medvědi hnědí a orli východní.

Zkušenosti čtenářů

Vladimír

Kdo máj zájem navštívit krasnou, divokou a bohatou na dobrodružné zážitky Kamčatku?
Všechno o Kamčatce a na Kamčatce s průvodcem Vladimírem Kovbuzem. Kontaktní tel. +420 777082463

Vladimír

Jmenuji se Vladimír Kovbuz, jsem živnostník v oblasti cestování do Ruska, akreditovaný průvodce a poradce na cestách po Kamčatce a Rusku, současně žijící trvale od roku 2003 v ČR a také s trvalým pobytem na Kamčatce od roku 1981. Na Kamčatce spolupracuji se svým dlouhodobým kamarádem Lojzou Janalíkem, jediným žijícím Čechem v těchto končinách, který vám taktéž může pomoci a poradit, leccos zařídit a ukázat. Díky dobrým kontaktům jsme schopni zajistit lepší služby a rozumné cenové nabídky lépe, jak cestovní kanceláře, jak jednotlivcům tak i skupinám a vše dle vašeho přání.Tuto oblast velmi dobře známe a máme tam dobré kontakty. Podotýkám jen pro upřesnění o této oblasti předem, že většinou jsou všechna místa nedostupná, protože je málo rozvinutá síť cest, tudíž je doprava i služby oproti jiným lokalitám naší země je zde podstatně dražší. Na všechny případné konkrétní dotazy ze strany zájemců o tento malebný kout naší země rádi odpovíme, poradíme a samozřejmě vše zajistíme na patřičné úrovni pro vaši spokojenost.
Pro zájemce a skupiny připravíme vše na klič, jak libovolný rekreační, poznávací a či expediční zájezd, taktéž zajistíme rybaření a lov medvěda, lose a sněžného barana. Specializujeme se i na průvodcování vrcholových výstupů na mnohé vulkány ve všech lokalitách po celé Kamčatce včetně největší činné sopky Ključevskaja a také na mnohadenní treky v různých zajímavých technikou nedostupných oblastech. Dále se také zabýváme fotoškolou v přírodě a proto vás rádi naučíme zacházet z vaší video technikou.Zařídíme také veškeré vyřízení dokladů , jak pozvání, vízum, letenku, ubytování, povolení vstupů aj.
Pro případné zájemce kteří chtějí tuto oblast s námi navštívit máme připravené přednášky z mnohých předchozích výprav. To proto aby si udělali představu o tom co je zde možno uvidět, co je zde čeká a jak se na tuto cestu připravit.
KAMČATKA – jedna z nejbohatších, nejkrásnějších, nejzajímavějších ale také i nejdražších lokalit pro turisty, lovce a rybáře v této východní části Ruska. Nikde na světě neuvidíte v jednom místě na malé ploše takový velký počet aktivních sopek, gejzírů, termálních a minerálních pramenů a k tomu také mnoho medvědů a řeky plné lososů a dalších vzácných živočichů a rostlin které neuvidíte nikde jinde.Je to velký poloostrov, málo obydlený, těžko dostupný pouze letecky nebo lodí, velmi zajímavý kousek země na dálném východě Ruské federace , strategicky důležitá pohraniční oblast z vojenskými obrannými, tajnými a výzkumnými základnami, ze slabou infrastrukturou, čistou a panenskou přírodou, přísně chráněnými parky, uzavřenými teritorii a rezervacemi-zakazniky. Nachází se zde na 300 vulkánů z toho 29 činných a 19 z nich je také zapsaných do seznamu přírodních památek UNESCO. Proto je zde nutné speciální pozvání bez kterého se tu neobejdete ,také ještě poplatky za vstupy do těchto zákazníků.Mnohé zahraniční cestovní kanceláře tohle neberou zřetel a odesílají zde své klienty pouze na běžné pozvání do Ruska a potom zde mívají problémy. Kamčatka je klasifikována jako speciální vojenská základna, v poslední době se tu v tichosti výrazně zbrojí a již se hovoří o tom, že bude opět omezení pro individuální vstupy turistů.Bude zde možnost přicestovat pouze s cestovní agenturou která bude mít speciální povolení pro vstup do této oblasti a nebo přes místní velmi drahé CK.Pokud využijete našich služeb ,nic takového vám nehrozí.

Kontakt : Česká Republika – Liberec
Vladimír Kovbuz
Mob : +420 777 082 463
Skype : kvb60kvb60
Email: [email protected]

Kontakt : Kamčatka –Petropavlovsk Kamčatský
Lojza Janalík
Mob : +7 914 789 3250 (časový posun +11 hod)
Skype : aloisjanalik
Viber : + 7 914 789 3250
Email: [email protected]

Rádi se postaráme a vynasnažíme aby vše bylo dle vašeho přání, k spokojenosti a těšíme se na společné a příjemné prožití chvil s vámi v této krásné zapomenuté drsné přírodě naší matky země – Kamčatce. Těšíme se na vás.
Vladimír a Lojza

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: