Festival OBZORY 10.-11.11.2018 zve aktivní cestovatele na 80 přednášek, workshopů i filmů a víkend plný zajímavých lidí. Patříš mezi ně?

Festival OBZORY 10.-11.11.2018 zve aktivní cestovatele na 80 přednášek, workshopů i filmů a víkend plný zajímavých lidí. Patříš mezi ně?

Během dvou dnů se podíváme do všech koutů světa. Milovníci kultury a památek nakouknou do Íránu, Malajsie, Bali, Thajska a Ladakhu. Aktivní cestovatelé se podívají do Peru, Antarktidy, Gruzie, Německa, Švýcarska, Balkánu a Skandinávie. S fotografem Pavlem Svobodou pak projedeme Nepál a Vaškem Šilhou Namibii. Seznámíme vás se známými cestovateli a fotografy. Lucka Radová nám poví, jak se cestovalo přes Jižní Ameriku v ťukťuku, Petr Juračka se podělí o humorné příhody ze života fotografa, Matěj Balga s vámi na kole objede celý svět a známá meteoroložka a moderátorka, Alena Zárybnická, vám dá konkrétní tipy na nejlepší alpské cyklostezky.

Cestovatelská univerzita pro vás

A protože cestování je velká dřina, je potřeba se vzdělat v mnoha ohledech. K tomu vám poslouží diskuse s Katkou Petríkovou o cestování po Jihovýchodní Asii pro začátečníky nebo seminář o reálných rizikách na cestě s Davidem Gladišem, v neděli pak CESTOVATELSKÁ UNIVERZITA s pečlivě vybranými semináři o zdraví, fotografování mobilem, cestování nalehko, couchsurfingu a digitálním nomádství. Známá blogerka, Veronika Šubrtová, vám odhalí tajemství, jak se živit cestovatelským blogem 🙂

Děti nenechávejte doma! Festival MINI OBZORY

Zatímco pro ty malé je opět připraveno hlídání, na školáky čeká první dětský víkendový cestovatelsko – outdoorový festival MINI OBZORY. Mimo jiné se dozví o životě dětí v Africe a zvířátek na safari, ochutnají Arábii všemi smysly, zatančí si a zabubnují a něco pěkného spolu s dospělými vytvoří.

Přijďte si rozšířit své obzory! Je to jediný víkend, kdy stojí za to zůstat v Praze!

www. festivalobzory.cz

Lucka Radová a její cesta Jižní Amerikou

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: