Poznejte Kubu s odborníky z CK EXOTICA TRAVEL

Poznejte Kubu s odborníky z CK EXOTICA TRAVEL

Tyrkysově modré moře, sytě zelená pohoří, bílé pláže a pálící slunce vystihuje bohatství této nádherné země. K tomu tropické podnebí linoucí se starými ulicemi, kde postávají obyvatelé všech druhů pleti, kolem projíždějící American Cars, a to vše zaručuje nabytí nových zážitků a obohacení našich životů.

Jestli jste procestovali už mnoho zemí a Kubu ještě ne, tak byste neměli váhat a vydat se na cestu. Jedinečná atmosféra kubánského ostrova je nezapomenutelná. Odpočinout si a nasát energii z tohoto barevného a temperamentního ostrova bychom doporučovali absolutně každému.

Exotica Cuba

Kuba je ostrov, kde je cítit energie a život na každém kroku a zároveň nabízí neskutečné možnosti nejrůznějších aktivit. CK EXOTICA TRAVEL se snaží nabídnout především aktivní dovolenou lidem, kteří rádi poznávají, objevují a jsou pro ně důležité zážitky z cestování.

Zaměřuje se na lidi, kteří chtějí cestovat jinakmilují život a chtějí si ho naplno vychutnávat i během své dovolené. Jsme tu pro lidi, kteří chtějí poznat Kubu z nejrůznějších stránek, naplno si užívat místní atmosféry a přijet plni nezapomenutelných zážitků z tohoto exotického ostrova. S každým klientem se osobně setkají a naplánují pro něj dovolenou s ohledem na jeho požadavky, přání i rozpočet.

Kostel na Kubě

Dokážou klientovi naplánovat luxusní dovolenou v pětihvězdičkovém hotelu s úžasnou pláží, ale dle jejich názoru tak člověk úplně nepozná jaká Kuba je. Raději navrhnou klientovi aktivnější dovolenou, kdy si užije odpočinku na překrásných plážích, ale v kombinaci s výlety do přírody, s poznáváním kultury, potápěním a podobnými aktivitami. Snaží se, aby se jejich klienti dostali do styku s místními obyvateli, tudíž jim doporučují návštěvy různých míst, která nenajdou běžně v průvodci.

Kubu znají velmi dobře, tráví tam spoustu času, zajímají se o novinky a mají tam spolehlivé obchodní partnery a přátele. Ve spolupráci s nimi se neustále snaží přinášet další a další novinky. Navíc dokážou připravit takové perličky, jako je svatba na Kubě, vystavení víz na Kubu na počkání či Cyklozájezdy.

Příprava doutníků, Kuba

Veškeré další informace naleznete na www.exoticatravel.cz.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: