České hřebenovky, vybavení na trek, 24 stran o běhání v přírodě, to je nové číslo Světa outdooru 1/2015

České hřebenovky, vybavení na trek, 24 stran o běhání v přírodě, to je nové číslo Světa outdooru 1/2015

Právě vychází nové číslo tištěného Světa outdooru 1/2015 s přílohou o běhu v přírodě. V čísle dále najdete rozhovor s Davidem Švejnohou o mizejícím světě přírodních kmenů, články o vybavení pro trekování a samozřejmě novinky outdoorového vybavení.

Nové číslo v těchto dnech přichází do outdoorových obchodů, na lezecké stěny a na další distribuční místa.

Můžete se těšit na 84 stran s informacemi a zajímavostmi z outdooru.

Na české hory a řeky

Jarní pozvání na přechody hor „České hřebenovky“ naladí na outdoorovu notu a ve stejném duchu se nese i zasvěcený článek „ Pojeďte na vodu na jaře“ o přednostech jarního splouvání českých řek s mnoha tipy na víkendové i týdenní vodácké kratochvíle. A pokud dáváte přednost běžeckým zážitkům, nabízíme popisy a převýšení celkem osmi tras v článku „Zaběhejte si po českých hřebenech“.

Vybavení na trekování

Outdooorové vybavení jsme zaměřili na trekování. V článku „Pohory na hory“ se dozvíte, co zvážit před koupí nových trekových bot a v článku „Proti trudnomyslnosti“ najdete řadu zajímavých tipů pro vybavení, na které je dobré myslet už před cestou. S novinkami ve vybavení představenými na veletrhu ISPO seznamuje článek „Pochod outdoorovými novinkami“ a závěr čísla jsme rezervovali pro přehled recenzí připravovaných na web SvětOutdooru.cz.

Rozhovory s Davidem Švejnohou a Núrií Picas

V rozhovoru „Mizející svět“ přibližuje David Švejnoha svůj pohled na důležitost zachování zbytků přírodních kmenů a s úspěšnou katalánskou horskou běžkyní Núrií Picas jsme si povídali o jejích běžeckých i dalších snech v článku „Letos chci vylézt osmitisícovku“.

Svět Běhu.cz

Ve speciální příloze „Svět Běhu.cz“ o běhání v přírodě najdete nejen kalendář a pozvánky na zajímavé běžecké akce, ale také portréty osobností, jako jsou Jan Zemaník, Jan Francke, Zdeněk Kříž či již zmíněná Núria Picas, dále náměty na možnosti přípravy, stravy a tréninku. Nechybí samozřejmě recenze a tipy na vybavení pro běhání.

Kde najdete Svět outdooru 1/2015

V elektronické podobě můžete celý magazín Svět outdooru stáhnout na našich stránkách ve formátu pdf, který je opatřen aktivními prolinky v obsahu pro snazší vyhledávání požadovaných článků, ale také na podrobné recenze vybavení, jež jsou uveřejňovány na www.SvetOutdooru.cz/vybaveni. Kdo dává přednost tištěné verzi, musí si magazín pohlídat v outdoorových obchodech a na dalších místech, zde je seznam distribučních míst, kde se Svět outdooru v těchto dnech již nachází. Magazín dostává poštou na 1000 profesionálů v oblasti outdooru, najdete ho zdarma na více než 300 distribučních místech, odebírá ho pro své spolupracovníky Horská služba a Klub českých turistů.

AKTUÁLNÍ ČÍSLO MŮŽETE STAHOVAT ZDE

Jak dostávat magazín pravidelně?

Pokud máte zájem dostávat magazín v tištěné podobě hned po vyjití přímo do vlastní schránky, je možné si předplatit roční poštovné pro čtyři čísla jen za 79 Kč vyplněním jednoduchého formuláře. Pokud máte zájem Svět outdooru distribuovat, na mailové adrese redakce je možné domluvit zařazení mezi distribuční místa. Na této adrese lze také najít obchod či jiné místo, kde je Svět outdooru k dispozici.

Magazín Svět outdooru je zdarma a je určen všem, kdo rádi cestují, toulají se, putují, objevují, vyrážejí na expedice do hor či do divočiny a zajímají se o outdoorové vybavení.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: