SOUTĚŽ: Vyhrajte zájezd od CK Mundo a vydejte se poznávat krásy Francouzského středohoří! 1. KOLO: UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte zájezd od CK Mundo a vydejte se poznávat krásy Francouzského středohoří! 1. KOLO: UKONČENO

Zapojte se do všech tří kol naší soutěže a vyhrajte zájezd do Francie!

S CK Mundo se můžete vydat do světa už 23. rokem. A proč zrovna s nimi? Ať už při poznávání památek, v pohorkách či na ferratách, dovolenou prožijete aktivně. V nabídce zájezdů najdete ty nejoblíbenější destinace i méně navštěvovaná, ale o to zajímavější místa, kde se autenticita ještě nevytratila – z letošních novinek např. Bělorusko či Azorské ostrovy. Dostanete prostor i oporu – průvodci zajistí bezpečnost v horách, zatímco města vás s maximem informací nechají prozkoumat individuálně dle vašich preferencí. Že nemáte zrovna s kým cestovat? Na zájezdech se vždy schází prima parta, kterou tmelí společné zážitky a legrace. Vyrazte do světa s lidmi na stejné vlně!

CK MundoVÝHERCI (budou osloveni emailem):

Chcete poznat krásy Francie bez davů turistů v patách? Vydejte se prozkoumat nádhernou krajinu Francouzského středohoří, která patří k tomu nejlepšímu, co může země galského kohouta nabídnout. Auvergne je kraj plný vyhaslých sopečných vrcholů a náhorních plošin, vápencových skalních měst, hlubokých kaňonů, tajuplných jeskyní a vulkanických jezírek. Turistiku si proložíme návštěvou zajímavých míst, které dýchají středověkou historií: románské kostely, hrady, větrné mlýny i kamenná městečka. Navštívíme poutní město Puy na počátku Svatojakubské cesty, užasneme nad divem moderní techniky – monumentálním mostem u Millau, i nad obrovskými stalagmity v propasti Aven-Armand. Nebude chybět také ochutnávka světově proslulých místních sýrů a dalších regionálních specialit. (Pokud by se výherci daný termín nehodil, může si alternativně zvolit tento zájezd: Turistika, hory a národní parky Pyrenejí (6. – 16. srpna 2020).)

Pravidla soutěže:

  1. Tři po sobě následující soboty, 7., 14. a 21. března 2020, vyhlásíme jednu soutěžní otázku. Odpovídat bude možné ve všech kolech až do 15. dubna.
  2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování.
  3. V prvním z dílčích kol budeme hrát o tričko CK mundo. Výherci budou kontaktování emailem, který zadali v soutěžním formuláři. Výhry je možné si po dohodě vyzvednout v Praze nebo v Brně.
  4. Zúčastníte-li se alespoň dvou ze tří kol, budete zařazeni do slosování o hlavní cenu – zájezd od CK Mundo: Francie – sopky a kaňony Auvergne.
  5. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž předčasně ukončit či změnit. Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou. Vaše mailová adresa bude v souladu s GDPR sloužit pouze pro kontaktování v případě vaší výhry. Nebude použita pro obchodní ani marketingové účely, tedy uchovávána po dobu trvání soutěže.

Zkušenosti čtenářů

Andrea Zemčáková

praha

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: