SOUTĚŽ: Vyhrajte stan, spacák nebo batoh od značky LOAP! UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte stan, spacák nebo batoh od značky LOAP! UKONČENO

Kvalitní vybavení tvoří základ pro každého cestovatele. Bez dobré bundy, bot, spacáku a stanu se dá jen stěží vyrazit na delší cestu do hor, pouště nebo džungle.

Vybrat si bývá, zvláště pak v poslední době, opravdu těžké. Na trhu je velké množství nových značek, firem a výrobků nejistých vlastností. Dobré je tedy spolehnout se na kvalitu a zkušenosti, které máme, a zvláště pak s českými výrobci outdoorového vybavení, kteří patří ke světové špičce v oboru.

Prohlédněte si další fotografie k článku…

LOAP je česká značka funkčního oblečení, bot, batohů a campingu s tradicí od roku 1993. Jsme vaším parťákem v přírodě i ve městě. Přijďte si vybrat sportovní oblečení a vybavení na www.loap.cz.

UKONČENO (VÝHERCI BUDOU OSLOVENI EMAILEM):

1.Cena LOAP Stan Pooley pro 2 osoby – Jan Hrbáček

2.Cena LOAP spací pytel ALPMAYO – Martina Rohunová

3.Cena LOAP Turistický batoh Bonete 25 – Adam Nováček

Pravidla soutěže:

1. Výherci budou kontaktování emailem, který zadali v soutěžním formuláři.

2. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž předčasně ukončit či změnit.

3. Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.

4. Soutěž trvá od 21.4. do 9.5. 2018.

5. Zasláním odpovědi účastníci souhlasí se zasíláním novinek webu HedvabnaStezka.cz cca 1x měsíčně (z čehož se lze jednoduše odhlásit).

Loap LOAP je česká značka s vlastním týmem návrhářů a technologů. Zkratka LOAP sice vznikla ze dvou anglických slov „Logical“ a „Application“, ale čte se česky. LOAP v překladu znamená „rozumné využití“. A o rozumném využití to celé je – naše výrobky navrhujeme tak, aby byly funkční, praktické, za rozumnou cenu a hlavně, aby vám to v nich slušelo.

Správnou odpověď najdete na stránkách značky LOAP!

Zkušenosti čtenářů

Marcel Mysliveček

Dobrý den!
U soutěže s firmou LOAP nemělo by být u druhé otázky Slovinsko???

Soutěž Loap

Dobrý den,
na druhou otázku nelze odpovědět, jelikož ve všech uvedených státech se značka Loap prodává viz jejich stránky https://www.loap.cz/znacka-loap/o-nas/. Označila jsem tedy Slovensko, jelikož předpokládám, že se jedná o překlep. Chtělo by to opravit nebo změnit otázku. Bára Jánská

druhá otázka

je určitě překlap, na Slovensku jsou partnerské prodejny, takže jako soutěžící přede mnou označuji Slovensko a určuji Slovinsko

Jiří

Dobrý den, máte pravdu, chybka je již opravena, děkujeme za upozornění.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: