SOUTĚŽ: Vyhrajte knížku Očarovaná Havaj od Miroslava Stingla a Jiřího Kolbaby

SOUTĚŽ: Vyhrajte knížku Očarovaná Havaj od Miroslava Stingla a Jiřího Kolbaby

Zahrajte si o 3 knihy plnou vyprávění o nejkrásnější části Země lidí z pera legendárního cestovatele Miloslava Stingla s fotografiemi Jiřího Kolbaby!

Havaj, očarovaná Havaj, údajně nejkrásnější země světa, souostroví proslulé svými polynéskými obyvateli, melodickou hudbou, surfaři, obrovitými orchidejovými plantážemi a vulkány Mauna Kea a Mauna Loa, sopkami, jaké se tu rodí i dnes. Souostroví známé svými prý nejkrásnějšími plážemi světa – Waikiki a Kaanapali. Země snad s nejlepším podnebím planety. O všech těchto přiléhavých i falešných superlativech „očarované Havaje“ hovoří legendární český cestovatel a etnograf Miloslav Stingl. Na základě četných výzkumných cest odkrývá i ty tváře dějin a kultury této vzdálené tichomořské země, o nichž nemáme dosud tušení.

Aktualizované vydání provázejí ilustrace, autorovy dobové snímky a fotografie jednoho z nejznámějších současných cestovatelů a fotografů Jiřího Kolbaby.

JotaNakladatelství JOTA vydalo za téměř třicet let své existence na českém knižním trhu více než 2 500 titulů v celkem téměř 8 milionech výtiscích. Knihu Tamtamy času můžete objednávat přímo na jejich eshopu www.jota.cz.

O co hrajeme?

3x kniha Očarovaná Havaj od cestovatele a etnografa Miroslava Stingla s fotografiemi Jiřího Kolbaby z nakladatelství Jota

Pravidla soutěže:

1. Výherci budou kontaktování emailem, který zadali v soutěžním formuláři.
2. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž předčasně ukončit či změnit.
3. Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.
4. Soutěž trvá do 30. 5. 2018.
5. Zasláním odpovědi účastníci souhlasí se zasíláním novinek webu HedvabnaStezka.cz cca 1x měsíčně (z čehož se lze jednoduše odhlásit).

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: