SOUTĚŽ: Zahrajte si o outdoorové vybavení od ShopAlike. UKONČENO

SOUTĚŽ: Zahrajte si o outdoorové vybavení od ShopAlike. UKONČENO

Také s oblibou plánujete během zimy letní cesty a výlety? Zahrajte si s námi o potřebné vybavení!

Chystáte se vyrazit za krásami přírody, na hudební festival, nebo potřebujete třeba jen kvalitní spacák? Každé vaše dobroudružství bude s novou výstrojí zábavnější díky moderním lehkým, prodyšným a hřejivým materiálům. Divočinou prověřené světové outdoorové značky jako Karrimor či Coleman vám nabízí stany mnoha velikostí navržených pro různé účely a situace. Chystáte se pod stan jen ve dvou, nebo s celou rodinou? Nebo chystáte zahradní párty a potřebujete party stan? Z pestré nabídky našich obchodů si jistě vyberete!

Pohodlná karimatka a spací pytel se postarají o vaše sny. Náročnější kempaři si nenechají ujít nafukovací matrace, které však najdou praktické využití i doma, třeba když k vám přijede na přespání návštěva. Pro chladnější noci doporučujeme kvalitní termoprádlo, které je prodyšné a zároveň vás perfektně zahřeje. Při vašich výpravách do přírody nezapomeňte přibalit mikiny a tepláky, které se vám budou jistě hodit. Svoji kempingovou výstroj samozřejmě nesmíte ošidit o praktické termosky či svítilny. V terénu vám nejlépe poslouží trekové boty, které se díky svým vlastnostem hodí skvěle pro výšlapy v horách. Při kempování si většinou počasí nevybíráme, takže povinnou nutností každého připraveného kempaře je pořádná nepromokavá bunda a kalhoty. Nepodceňte sílu přírody a dobře se vybavte do nepohody. Díky poctivé výstroji se totiž i ve špatném počasí budete cítit dobře a lépe si tak užijete vaše dobrodružství!

ShopAlike.cz
je internetovým nákupním centrem pro módu, obuv, kabelky, šperky, hodinky, bytové doplňky a další. Shopalike.cz zobrazuje produkty z různých internetových obchodů, takže nemusíte hledat zboží na několika různých webových stránkách. Naše úplná nabídka obsahuje velké množství výrobků z několika desítek českých i zahraničních internetových obchodů. Cílem ShopAlike.cz je spojit všechny obchody a poskytnout Vám velkou nabídku produktů pod jednou střechou. ShopAlike.cz tedy není prodejcem, ale nezávislou webovou stránkou, která poskytuje prostor pro prezentaci kvalitních internetových obchodů. Zákazník u nás nalezne nejen široký výběr zboží, ale také inteligentní systém vyhledávání, který rychle a spolehlivě nalezne požadovaný produkt.

Výherci

1. 2sezónní spacák od značky Urberg Skandinavien – Martin Novotný

  • Délka: 210 cm
  • Váha: 1075 g
  • Teplotní komfort: Ženy: 7,1°C; Muži: 2,4°C
  • Teplotní extrém: – 11,4°
  • Materiál: 100% polyester

2. Izolační láhev od značky SIGG – Jana Floriánová

  • Velikost: 0,5l
  • Váha: 325g
  • Materiál: nerez, dvoustěnná izolace
  • Extra: integrovaný filtr na čaj

3. 2 karabiny Rockit od značky AustriAlpin – Petr Hrozinka

Pravidla soutěže:

1. Výherci budou kontaktování emailem, který zadali v soutěžním formuláři.

2. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž předčasně ukončit či změnit.

3. Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.

4. Soutěž trvá do 31. 1. 2018.

5. Zasláním odpovědi účastníci souhlasí se zasíláním novinek webu HedvabnaStezka.cz cca 1x měsíčně (z čehož se lze jednoduše odhlásit).

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: