SOUTĚŽ: Zahrajte si o knihu Úchvatné světové cyklistické trasy od Lonely Planet! UKONČENO

SOUTĚŽ: Zahrajte si o knihu Úchvatné světové cyklistické trasy od Lonely Planet! UKONČENO

Není nad objevování světa z cyklistického sedla. Šlápněte do pedálů a do brašny si přibalte tuto knihu s nejkrásnějšími cyklistickými trasami planety!

30 zemí – od Austrálie po Bhútán – a spousta návrhů úžasných cyklistických vyjížděk. Úchvatné světové cyklistické trasy inspirují všechny milovníky cestování na kole. Rozličné trasy v této knize zahrnují jak rodinné výlety a projížďky po městech, tak klasické okruhy a dobrodružné stezky plné kopců a zatáček. Všude, kam vás zavedou, vám krása okolní přírody vyrazí dech. Tuto zajímavou a výborně zpracovanou publikaci můžete zakoupit také přímo zde na eshop.lonelyplanet.cz.

Logo SvojtkaNakladatelství Lonely Planet již 40 let inspiruje a informuje cestovatele, kteří tak mohou po celém světě poznat skvělé zážitky. Zkušení autoři úspěšně objevují ta nejzajímavější místa a vzrušující zážitky. Za pozitivní hodnocení nikdy nepřijímají žádné platby. Můžete si tedy být jistí, že rady jsou pečlivě prověřovány přímo na cestě a odrážejí místní znalosti. Kniha Úchvatné světové cyklistické trasy vyšla v roce 2017, můžete si být tedy jistí, že je aktuální!

Pravidla soutěže:

1. Výherci budou kontaktování emailem, který zadali v soutěžním formuláři.

2. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž předčasně ukončit či změnit.

3. Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.

4. Soutěž trvá do 9. 1. 2018.

5. Zasláním odpovědi účastníci souhlasí se zasíláním novinek webu HedvabnaStezka.cz cca 1x měsíčně (z čehož se lze jednoduše odhlásit).

Výherci (budou osloveni emailem):

1. Jitka Hanušová

2. Pavel Šrýtr

3. Martin Zelinka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: