SOUTĚŽ UKONČENA: Dokážete se sbalit pod 7 kilo? Soutěžte s námi o jednu ze super cen!

SOUTĚŽ UKONČENA: Dokážete se sbalit pod 7 kilo? Soutěžte s námi o jednu ze super cen!

Je léto a člověk by nejraději objel celý svět, někdy tomu ale brání obrovský batoh plný nepotřebných věci.

Levné letenky většinou bývají omezené jedním (a to palubním) zavazadlem. Cestovatel se tak musí vybavit jen několika věcmi a to většinou lehkými a multifunkčními. Některé z nich můžete vyhrát v naší soutěži. Otázka ale je, dokážete se zabalit pod 7 kilo?

Prohlédněte si galerii

O co hrajeme?

1. Multifunkční šaty Kameleon Rose

2. Vodní univerzální filtr Sawyer MINI

3. Lehká termoska GSI Microlite.

Pod 7 kilo je obchod s  ultralehkým, skladným a spolehlivým vybavením na všemožné druhy cest. Od výprav do přírody, přes poznávání měst a památek, až po cesty obchodní. Za 6 let naší existence už jsme v naší kamenné prodejně (Rybná 26, Praha 1) spoustě lidem pomohli se sbalit pod 7 kilo. Rady a tipy na cestování nalehko najdete taky na našich stránkách  www.pod7kilo.cz.

Pravidla soutěže:

1. Odpovězte na následující otázky nejpozději do 3. 9. 2018

2. Účastníci s duplicitními odpověďmi nebudou zařazeni do slosování

3. Z došlýchodpovědí vybereme výherce, kterého kontaktujeme e-mailem.

Vaše mailová adresa bude v souladu s GDPR sloužit pouze pro kontaktování v případě vaší výhry. Nebude použita pro obchodní ani marketingové účely, tedy uchovávána po dobu trvání soutěže.

Více informací se dozvíte na stránkách firmy Pod 7 kilo.

Logo Pod 7 kilo

Zkušenosti čtenářů

Výsledky?

A výsledky tu nebudou? Sice je stejně není jak ověřit a výherce si tak můžete klidně vycucat z prstu, ale neuveřejnit vůbec nic je asi ta nejhorší varianta, která „reprezentuje“ jak váš portál, tak pod7kilo.cz

Jiří

Dobrý den, jména výherců, vzhledem ke směrnici GDPR, zveřjnovat bohužel nebudeme. Jsou kontaktováni přímo námi na poskytnuté emaily.

Výsledky?

Mají vůbec takové soutěže smysl? Takových soutěží mohu udělat klidně 100 denně. Soutěžící se sem nahrnou, zvýší návštěvnost, v případě otázek vázaných na nějaký eshop či výrobce zvýší i návštěvnost eshopu a vyhodnocení (ani jeho způsob) už nikdo nezveřejní. To nejsou soutěže, ale reklamní blaf, nic ve zlém. Ale zkuste se na to podívat touto optikou. Každou takovou soutěží nalákáte pár důvěřivců, ale zároveň upadáte do pytle nedůvěryhodných webů…

Jiří
Výsledky?:

Dobrý den, všechny naše soutěže jsou jasně označeny slovem SOUTĚŽ, níkdo vás tedy nenutí kliknout na odkaz, pokud nehcete soutěžit.

Výsledky?
Jiří:

To je právě ono – měly by být označeny jasně slovem INZERCE, protože to se soutěží nemá nic společného!

Klára Vlkova

Dobrý den, došla vám moje odpověď v rámci soutěže od 7 kilo?([email protected]) Klara

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: