Levné a bezpečné parkoviště u Letiště Praha

Levné a bezpečné parkoviště u Letiště Praha

Pokud odlétáte z Letiště Václava Havla Praha Ruzyně a nemá vás kdo odvézt, pak máte několik možností: Jet taxíkem, který ale bývá předražený nebo cestovat hromadnou dopravou, což je zase dost nepohodlné a při zpožděném letu už nemusíte stihnout váš spoj. Zbývá poslední možnost, a to jet vlastním autem. Samozřejmě je to nejpohodlnější varianta, pokud máte auto. Říkáte si určitě, kde ho, ale u letiště v Praze nechat? Slyšeli jste už o službě parkování u letiště? Pokud ne, čtěte dále…

Parkování u Letiště Václava Havla v Praze

Mnoho lidí stále ještě neví, že se dá zaparkovat kousek od letiště na bezpečném místě za slušnou cenu a nechat se ke svému odletu pohodlně dovést. Je to snadné řešení pro každého a nezáleží na tom, zda si letíte odpočinout na dovolenou nebo se třeba potápět do mořských hlubin či vyrážíte na dobrodružnou expedici či jedete za prací do zahraničí. Jedním z takových parkování je rodinná firma Parkování R7.

Bezpečný parking jen 5 minut od letiště

Soukromé parkoviště u Letiště Václava Havla je vzdálené od terminálů jen pět minut po rychlostní komunikaci R7. Areál parkoviště je uzavřený, oplocený, v noci osvětlený, střežený moderním kamerovým systémem a přiléhá k domu. Vaše auto bude tedy pod neustálým dohledem. Navíc je parkoviště pojištěné proti živlům, vandalismu i krádeži, což stále ještě není běžným standardem.

U ruzyňského letiště jsou takové parkingy pouze tři. Prostorná parkovací místa jsou samozřejmostí. Jedním z mnoha plusů je i nižší cena parkování, pokud si ho zarezervujete s předstihem nebo využijete některou z mnoha slevových akcí.

Začátky rodinné firmy Parkování R7, profesionální a přitom osobní

Nápad na založení vlastního hlídaného parkoviště „Parkování R7“ se zrodil u Glozových už před osmi lety. Nejdříve poskytovali „azyl“ jen svým kamarádům z Moravy, kteří tam parkovali v době svých dovolených a služebních cest. Vozili je k odletům, aby neplatili drahé parkování na letišti. A tehdy se zrodil i nápad  pomáhat s parkováním u letiště Praha Ruzyně všem, kdo by také rád poblíž Ruzyně zaparkoval a ušetřil.

Na bezpečném parkovišti v Makotřasech u R7 se také postarají o váš maximální komfort a svěřený automobil pohlídají, jako by byl jejich vlastní. Parkování R7 je navíc aktivní v mnoha směrech. Tvoří také  blog o cestování a létání a na své Facebookové stránce informují o zajímavostech ze světa cestování i tipech na dovolenou.

Zaparkuj u letiště a leť

Jak postupovat když chcete zaparkovat? Stačí si objednat přes rezervační formulář nebo prostě jen zavolat na telefon 737 854 582. Poté přijet na parkoviště, zaparkovat a během chvilky vás odbaví a nasednete do jednoho z přistavených vozů a během chvilky jste na letišti a přímo u terminálu vašeho odletu i se všemi zavazadly. Za další zavazadla např. kolo, golfové hole ani za přepravu na letiště a zpět se nic nepřiplácí.

Rezervace je jednoduchá. Vyplníte rezervační formulář, nebo pro rychlejší rezervaci zavoláte na tel. číslo: 737 854 582. Další informace najdete na webové stránce www.parkovanir7.cz. Za rezervaci se předem neplatí, takže se nemusíte bát ani žádných storno poplatků.

Parkoviště tvoří také  blog o cestování a létání a na své Facebookové stránce informují o zajímavostech ze světa cestování i tipech na dovolenou.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: