Galerie: Lenka Hradecká

Zavřít fotogalerii
Zobrazit
Adžapsandali, Gruzie
Zobrazit
Domácí sýr, Gruzie
Zobrazit
Domácí příprava šašliků a adžapsandalu, Gruzie
Zobrazit
Chinkali, Gruzie
Zobrazit
Chinkali připravené k vaření
Zobrazit
Chinkali se vaří v mírně osolené vodě, dokud nevyplavou na povrch
Zobrazit
Mamaliga (dhomi) - hustá kukuřičná kaše, podává se jako příloha, Gruzie
Zobrazit
Medovník - asi nejběžnější dort, se kterým se v Gruzii setkáte
Zobrazit
Chačapuri, vesnice Narazeni, region Samegrelo
Zobrazit
Opravdovým chuťovým zážitkem jsou melouny dozrálé na jihokavkazském slunci
Zobrazit
Pozvání na oběd, Gruzie
Zobrazit
Příprava gruzínských plněných paprik v brněnské kuchyni
Zobrazit
Rodinná sešlost - oběd na uvítanou ve vesnici Kachati, region Samegrelo, Gruzie
Zobrazit
Šašlik si můžete objednat v každé restauraci či hospodě, nejlepší je však připravený na otevřeném ohni někde v přírodě či na zahradě s místními
Zobrazit
Tolma - vinné listy plněné mletým masem, dodávají se s citronem, jogurtem a samozřejmě čerstvým chlebem
1 2 Další