HedvabnaStezka.cz SvetBehu.cz Pohora.cz SvetOutdooru.cz TuleniPasy.cz Pádler.cz Festival OBZORY Expediční kamera SNOW Film fest Klub cestovatelů Praha/Brno

ETNOKUCHYNĚ A RECEPTY

POSLEDNÍ DISKUSE

Zahawak (Jemen)



 


3 velká červená rajčata
3 stroužky česneku
malá cibule
hrst nati koriandru (můžete nahradit petrželovou natí)
malá, či půlka zelené chilli papričky
sůl

Cibuli, česnek, koriandr, chilli papričku rozmixujeme, nakonec do mixéru přidáme rajčata. Podle chuti osolíme. Rajčata by se měla mixovat jen krátce, jinak vytvoří bohatou pěnu a budete muset zahawak nechat asi půl hodiny stát, než klesne. Na chuti ovšem neztratí.

 

Někdy do zahawaku nastrouhám tvrdý sýr a používám jej jako pikantní omáčku k topinkám, nebo bramborákům.



Sem vložte diskusní příspěvek.


 
 

CESTOVATELSKÝ TWEET

Cestuj dokud můžeš....

NAJDI SI ČLÁNKY V OKOLÍ