HedvabnaStezka.cz SvetBehu.cz Pohora.cz SvetOutdooru.cz TuleniPasy.cz Festival OBZORY Pádler.cz Expediční kamera SNOW Film fest Klub cestovatelů Praha/Brno

ETNOKUCHYNĚ A RECEPTY

POSLEDNÍ DISKUSE

Soosí (Jemen)



2 lžíce přepuštěného másla
jedna cibule
arabský chléb
dvě až tři vajíčka
na posypání zrníčka sezamu (v Jemenu se používají semena léčivé byliny pod názvem habba sauda, česky černucha setá).

Na kolečka nakrájenou cibuli zpěníte na přepuštěném másle, přidáte natrhaný chléb na větší kousky. Takto připravenou směs vsypete do zapékací mísy, na vrch rozklepnete podle velikosti mísy dvě až tři vejce, posolíte a posypete sezamovými semínky. Pečete dokud vajíčka nebudou hotová.



Sem vložte diskusní příspěvek.


 
 

CESTOVATELSKÝ TWEET

Tallinn je vše, co jste si kdy přáli a potřebovali.

NAJDI SI ČLÁNKY V OKOLÍ