HedvabnaStezka.cz SvetBehu.cz Pohora.cz SvetOutdooru.cz TuleniPasy.cz Pádler.cz Festival OBZORY Expediční kamera SNOW Film fest Klub cestovatelů Praha/Brno

ETNOKUCHYNĚ A RECEPTY

POSLEDNÍ DISKUSE

Fetha (Jemen)



2 lžíce přepuštěného másla
jeden arabský chléb
5 lžic medu

 

Na 2cm natrhané kousíčky chleba nasypeme na pánev, přidáme máslo a na mírném ohni rozehřejeme. Chleba opékáme tak, aby byl jen horký. Takto horký chléb nasypeme do misky a přelijeme medem.



Sem vložte diskusní příspěvek.


 
 +   = 
*napište slovy, kolik je pět plus pět
 
* - antispamový filtr není vyžadován u registrovaných přispěvatelů
 

CESTOVATELSKÝ TWEET

Nikdy nevěř taxikáři!

NAJDI SI ČLÁNKY V OKOLÍ

Sponzorováno