HedvabnaStezka.cz SvetBehu.cz Pohora.cz SvetOutdooru.cz TuleniPasy.cz Festival OBZORY Pádler.cz Expediční kamera SNOW Film fest Klub cestovatelů Praha/Brno

ETNOKUCHYNĚ A RECEPTY

POSLEDNÍ DISKUSE

Bílá rýže (Jemen)



tři sklenice vody
sklenice bílé rýže
tři zrna kardamonu
čtyři květy hřebíčku
cca 3cm dlouhá celá skořice
sůl
lžíce přepuštěného másla
malá cibulka

 

Do hrnce vlijete tři skleničky vody, osolíte. V hmoždíři roztlučete zrna kardamonu a hřebíček. Vše dáte do hrnce spolu s celou skořicí. Přivedete do varu. Do vařící vody vsypete skleničku propláchnuté rýže. Vaříte do poloměka. Na závěr na pánvi rozpustíte přepuštěné máslo, na kterém zpěníte nadrobno nakrájenou malou cibulku. Na ni pak vylijete rýži se zbytkem vody a dovaříte do měkka.



Sem vložte diskusní příspěvek.


 
 +   = 
*napište slovy, kolik je pět plus pět
 
* - antispamový filtr není vyžadován u registrovaných přispěvatelů
 

CESTOVATELSKÝ TWEET

Naučte se neočekávat. Neočekávaní je skělé umění. Jakmile již nežijete zčekávaní, žijete v nové dimenzi. STE VOLNÍ.....

NAJDI SI ČLÁNKY V OKOLÍ

Sponzorováno