První letošní číslo časopisu TRAVEL LIFE je v tisku! Využijte zvýhodněné předplatné již od 99 Kč za rok!

První letošní číslo časopisu TRAVEL LIFE je v tisku! Využijte zvýhodněné předplatné již od 99 Kč za rok!

Nové a v letošním roce zároveň i první číslo časopisu TRAVEL LIFE je opět nadupané praktickými tipy na cestování po celém světě.

Mezi všemi destinacemi nás nejvíce inspiroval článek o putování divokou a nespoutanou krajinou Kamčatky, tropickým pralesem a říčními deltami Jižního Kalimantanu, který je domovem orangutanů, nebo mozaikou japonské harmonie po ostrově Honšú.

Malá ochutnávka z prvního letošního čísla časopisu TRAVEL LIFE…

Fotoreportáž z Andalusie přiblíží místní tradiční způsob oslav Velikonoc, těšit se můžete také na praktické tipy co vidět a zažít při cestách po Korsice, ostrově outdoorových aktivit, a naše kroky zamíří i do českých Novohradek, Krkonoš, Drábských světniček, archeoskanzenu nebo na Kunětickou horu.

V rozhovoru s Davidem Švejnohou se dozvíte podrobnosti o setkávání s „přírodními národy“ a Roman Blažek pak přiblíží, jak se vyrábí kolo na Filipínách.

Travel Life 1/20Travel Life 1/20

Časopis TRAVEL LIFE píší zkušení cestovatelé a uvnitř najdete vždy detailní tipy na cestování do 12 destinací světa i Evropy, nádherné reálné fotky a praktické mapičky. Na každém článku se podílí vždy nejméně dva spoluautoři, kteří popisované místo dobře znají a kteří mají procestováno mnoho dalších míst světa a dokážou srovnávat.

Rádi bychom, aby vám TRAVEL LIFE sloužil jako trvanlivá inspirace na cesty. Časopis vychází čtyřikrát ročně se spoustou benefitů pro předplatitele. Kupte roční předplatné TRAVEL LIFE za129.- Kč nebo zvýhodněné dvouleté předplatné za 99.- Kč na rok.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: