Kniha cestovatele a fotografa Pavla Svobody Napříč Asií přináší novou várku inspirujícího dobrodružství

Kniha cestovatele a fotografa Pavla Svobody Napříč Asií přináší novou várku inspirujícího dobrodružství

Pavel Svoboda (*1985) je vystudovaný geograf žijící svůj sen jako fotograf na cestách. Barvitý vypravěč a neúnavný autor cestopisných přednášek. Na cestách po Asii strávil téměř dva roky života. Milovník vysokých hor, odlehlých regionů a málo známých destinací. Po knižním debutu Napříč Jižní Amerikou, který uzavírá jeho půlroční latinskoamerickou cestu, nyní přichází se svojí druhou knihou Napříč Asií.

Kniha Napříč Asií na 212 stranách vypráví inspirativní a vizuálně velmi silný příběh mladého páru na vysněné velké cestě. Vydejte se vstříc sedmiměsíčnímu dobrodružství na trase z Moskvy do Bangkoku. Legendární transsibiřská magistrála, divoké Mongolsko, svérázná etnika v Barmě. Jaké to je vyšlápnout si na 46 dnů dlouhý trek v Himálaji? Objevujte neznámý svět pohledem toulavého fotografa. Je to životní cesta za splněným snem.

V knize najdete 130 celostránkových barevných fotografií a 76 stran dobrodružného čtení. Vzhledem k tomu, že obě své knihy vydal Pavel vlastním nákladem bez podpory nakladatelství, neníkniha k dostání v běžné distribuci. Knihu je možné za 390,- Kč zakoupit na všech Pavlových cestopisných přednáškách, objednat poštou nebo po předchozí domluvě vyzvednout na vybraných místech.

Více informací najdete na www.photo-svoboda.cz/clanky/kniha-napric-asii.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: