Napříč Evropou z Čech až do Afriky aneb druhá kniha cyklocestovatele Martina Stillera

Napříč Evropou z Čech až do Afriky aneb druhá kniha cyklocestovatele Martina Stillera

Někteří z vás již možná vlastníte knihu cyklocestovatele Martina Stillera Světem na kole. A proto by vás mohlo zajímat, že během minulých dní spatřila světlo světa nová kniha, která na předchozí publikaci volně navazuje, tentokrát s názvem Evropou na kole.

V pořadí druhá kniha pojednává o cyklocestě napříč Evropou z Čech až do Afriky, kam se vydal s kamarádkou Lenkou, se kterou se seznámili přes cykloinzerát. Cestopis je psaný formou expedičního deníku a doplněn spoustou fotografií z doby, kdy ještě neexistovaly digitály, mobil neměl skoro nikdo, internet byl málo častý a dvojčata v New Yorku ještě stála. Zavzpomínejte tedy společně na doby, kdy česká dálková cykloturistika byla v ranných začátcích.

Pokud byste svou knihovnu rádi doplnili o tuto novinku, nebo máte chuť udělat radost někomu blízkému a darovat ji, její cena je 250,- a objednat si ji můžete zde.

Evropou na kole - Martin StillerEvropou na kole – Martin Stiller

Navíc! Prvních 111 objednávek bude zařazeno do slosování o vstupenky na festival cyklocestování a víkendový pobyt pro 2 osoby na horské chatě Prašivá.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: