Veletrhy dovolených GO a Regiontour opět v Brně

Veletrhy dovolených GO a Regiontour opět v Brně

Tradiční veletrhy cestovního ruchu GO a Regiontour naplní ve dnech 14. – 17. ledna 2016 opět dva velké pavilony brněnského výstaviště. Na GO se prezentují hlavně cestovní kanceláře různých zaměření, Regiontour je přehlídkou především, ale zdaleka nejen českých regionů. Určitě naleznete i ten, který se vám bude hodit.

V polovině ledna na brněnském výstavišti opět proběhne největší středoevropská prezentace průmyslu cestovního ruchu s akcentem na regiony, GO a Regiontour.

Na Regiontouru jsou hlavním tématem destinace v rámci států Visegrádské čtyřky – Česka, Slovenska, Polska a Maďarska. Stranou pozornosti nezůstanou ani další státy, například Švýcarsko, které láká nejenom na infostánek, ale také nabídku a ochutnávku švýcarských sýrů a čokolády, výstavu velkoformátových fotografií či prezentace na pódiu.

Nosným tématem domácího cestovního ruchu v roce 2016 bude 700 let od narození Karla IV. a toto výročí se promítne rovněž na veletrhu REGIONTOUR. V pavilonu P bude možné spatřit část výstavy připravované na Pražském hradě, k vidění zde budou například kopie korunovačních klenotů.

V pavilonu P také již počtvrté odstartuje gastronomický festival RegFoodFest a „cestovatelská“ restaurace nabídne speciality z různých českých a moravských krajů, ale i ze zahraničních kuchyní. Fanoušci dobrého jídla se poprvé mohou těšit také na sérii zábavně-naučných přednášek Věda je jídlo, kde se dozvědí různé zajímavosti o potravinách a jejich výrobě.

Každý návštěvník veletrhu se může zapojit do soutěže CK LIVINGSTONE a vyhrát zájezd do exotického Nepálu, který je hlavním tématem letošního již 19. ročníku cestovatelského festivalu GO KAMERA 2016, který se v Kongresovém centru brněnského výstaviště koná po celé čtyři veletržní dny. Zde bude take probíhat přednášky desítek zajímavých hostů – horolezců, spisovatelů, fotografů, dokumentaristů, novinářů, diplomatů i dobrodruhů.

Na našem stánku se budou moci návštěvníci najíst výbornými arabskými jídly z restaurace Klub cestovatelů a u toho sledovat ty nejlepší filmy z festivalu Expediční kamera.

Více informací k veletrhům GO a Regiontour naleznete na www.bvv.cz/go-regiontour.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: