Thajská Pattaya je hříšným městem plným prostituce

Thajská Pattaya je hříšným městem plným prostituce

Hříšné město Pattaya leží jen několik hodin jízdy od Bangkoku. Pláže sice nepatří mezi nejhezčí thajské kousky, ale přesto do Pattayi proudí tisíce návštěvníků ze všech koutů světa. Někteří jedou hledat sexuální dobrodružství, a jiní jsou jen zvědaví, jak vypadá město plné bordelů.

Karneval Pattaya

Po dlouhé době jsme měli zase trochu štěstí. Náhodně jsme se ocitli ve správný čas na správném místě. Nejzajímavější byl bezesporu začátek karnevalu. Podél několikakilometrové pláže prošlo asi hodinové procesí, ve kterém se představovaly noční kluby působící ve městě. Každý klub se pro tento účel náležitě vyzdobil, aby na diváky co nejvíce zapůsobil. Jak už to bývá – nejhezčí holky ve městě byli přeoperovaní chlapi.

Průvod začínal s dvouhodinovým zpožděním, což ale vlastně nikoho nepřekvapilo. Na začátku důstojně kráčeli tři sloni s krásnými tanečnicemi na zádech. Za nimi jeli motorkáři oblečení v triku s logem karnevalu. A pak už následoval jeden alegorický vůz za druhým. Čím je klub bohatší, tím větší a nazdobenější je jeho povoz. Některá auta byla obsypána tanečnicemi v plavkách a nebo naopak v dlouhých róbách typu princezna nebo andílek. K vidění byla i mořská panna a jiné pohádkové postavy.

Pláž na Pattaye nepatří mezi nejhezčí v Thajsku, ale koupat se tam dá. K dispozici jsou i křesílka se slunečníky či pronájem různých vodních atrakcí, jako je půlhodinová projížďka na vodním skútru za a nebo výlet na padáku taženým za motorovou lodí. Co se týče lešonení u moře, máme raději ticho a klid písečného ostrova. 

Kam se jezdí bavit páni ze západu

Už při procházce podél pláže každého upoutají nesourodé dvojice: mladičká krásná Thajka a starý či tlustý běloch. Viděli jsme mnoho staříků, kterým se třásla kolena, když měli přejít silnici, ale za ruku si vedli krásnou místní prostitutku. Člověk se musí sám sebe ptát, co si s tou mladičkou kráskou počne. A nebo že by mu stačilo jen ležet vedle ní? Mezi další zákazníky patřili skini a různí potetovaní chlapíci a další podivíni.

Prostituce se samozřejmě  neomezuje pouze na heterosexuální nabídku – k mání je snad úplně všechno. Noční dobrodružství samo o sobě je prý poměrně levné a pro mnohé muže musí být opravdu nezapomenutelným zážitkem. Dívky dělají doslova cokoli, o muže neskutečně pečují, masírují ho, nekriticky jej obdivují a jsou opravdu velmi milé. Většina z nich doufá, že se do nich zákazník zamiluje a odveze si je domů do svého přepychového domu. Do výdajů za noční povyražení je však třeba započítat i ranní nákupy v supermarketu, během kterých se dívka zásobí potravinami a dalšími „maličkostmi“, aby měla něco případ nouze, kdyby to s tím stěhováním do Anglie nebo Ameriky nevyšlo.

Po setmění se otevírájí náruče nejrůznějších klubů dokořán. Přímo z ulice jsou k vidění barové tanečnice kolem tyče či simulované zápasy thajského boxu. Za zavřenými dveřmi se pak odehrávají placené travesti show či proslavené „pussy show„. Na jednu takovou produkci jsme zašli i my. Za 120 Kč jsme kromě piva dostali naservírovanou celou přehlídku aktivit, které je možné s ženským přirozením nacvičit: psaní fixou na papír, kouření cigaret, pískání na trubku, vrhání banánů do dálky, ping-pong show, show s vajíčkem, foukání jehel do balónků v publiku, přelití obsahu jedné lahve do druhé a nebo odzátkování láhve coca coly. Některá čísla se odehrávají i za nadšené asistence pánů z publika. Podrobnosti si domyslete sami – a nebo jeďte do Thajska.

Zkušenosti čtenářů

a.k.

To je jasný ladyboy. Čím hezčí je to Thajka, tím větší pravděpodobnost, že to je Thajec:)

tassman

Nemáte pravdu v tom, že většina doufá, že se do nich zákazník zamiluje a odveze si je domů. V tohle doufají Filipínky, ale Thajky se zase tak rády do ciziny nestěhují. Takže většina doufá, že se do nich zamiluje a zůstane v Thajsku anebo v jiné variantě, že se do nich zamiluje, ještě lépe zamilují, a bude, ještě lépe budou, jí, její rodině a jejímu thajskému manželovi posílat peníze. Tlustý běloch, stařík, ok, to jsou ale banality, kdyby existoval nějaký gender sexuální turistiky , tak by asi řekl stereotypy. Do Thajska nejezdí jenom starci nad hrobem, ale i vitální podnikatelé, nejenom Evropané, ale i Asijci. Popis zvnitřku jsem nedávno viděl zde
http://www.thai.cz/diskuse/sex-prostituce/?tema=2525
Máte to od člověka, který tam žije.

proutník

„Mezi další zákazníky patřili skini a různí potetovaní chlapíci a další podivíni.“ opravdu jak věta z předlistopadových novin. Holá hlava = skinhead, skinhead = neonacista, tetování = zločinecký živel. Překvapuje mne, že v roce 2012 takhle ještě někdo uvažoval.

Sám jsem se zařadil mezi zákazníky a nemám ani holou hlavu, ani tetování a ani se nepovažuju za podivína. Podivné mi přišly spíš rodiny s dětmi, promenádující se po ulici, kde je 3000 prostitutek.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář:

Články v okolí