VIDEO: Barma okem barmaniaka

VIDEO: Barma okem barmaniaka

Pálení mrtvých těl, veselice s litry rýžovice, barmské horské kmeny u čínských hranic, jednonozí pádlovači z jezera Inle, zlatá pagoda v Rangúnu a mnoho milých lidí v dokumentu Barmania, který získal 2. místo na soutěži filmů Okem dobrodruha.

Video cestopis z exotické Barmy, který osloví každého, kdo touží poznat život a krásy této málo otevřené, ale přitom nádherné země. Dokumentární cestopis BARMANIA získal 2. místo na letošním festivalu dokumentárních filmů Okem dobrodruha.

Režie: Miroslav Haluza

logo Bushmann

Na serveru cestovatelských dokumentárních filmů www.bushmanfilm.com můžete shlédnout více než 120 dalších cestovatelských filmů.

Nejširší nabídku průvodců a map Barmy (turistických, cyklistických, horolezeckých a jiných) najdete v prodejně v pražském Klubu cestovatelů nebo v eshopu KnihyNaHory.cz

Zkušenosti čtenářů

Tereza D

Ahoj, úžasná reportáž! Chtěla bych se zeptat, jak se vám povedlo zařídit návštěvu v domorodé vesničce (jestli to není tajné know-how:)….

Ivan

Nádherný a napínavý film. Díky!

Martin

Za rozdávání bonbónů domorodcům kdekoliv na světě bych sekal ruce.

Mira

Kolega nám tu chce zavádět šaríju..
Pro mě je lepší domorodec s bombónem než s ajfonem.

Zuza

Fajn, zábavný dokument, skvěle natočený. A jsem opravdu ráda, že sobce typu Martin na cestách nepotkávám….naštěstí… asi jsou zalezlí v resortech all inclusive nebo se doma užírají a píší zlé komentářer.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář:

Články v okolí