CYKLOEXPEDICE: S dítětem na kole národními parky státu Washington

CYKLOEXPEDICE: S dítětem na kole národními parky státu Washington

Jaké to je, cestovat s malým dítětem? A jaké to je, cestovat s malým dítětem „v divočině“ bez výdobytků civilizace a navíc na kole? Cestovatelé Martin a Renča Stillerovi společně s 3,5 dcerkou Stellkou vyrazili do Kanady a USA, sledujte jejich cestu!

Projedou hlavně cyklotrasu „Národní parky státu Washington“ dlouhou téměř 1500 km. Jak pojedou? Na težko, s mrňouskem v cyklovozíku, bez podpory. V úmyslu mají volně stanovat v přírodě, dělat spoustu pěších výletu po národních parcích, které na trase leží, nikam nespěchat a užívat si přírody a hor i pobřeží tohoto nádherného kusu světa. Navštíví i cyklisticky atraktivní ostrůvky St. Juan Islands, národni parky Mt. Rainier, North Cascades a mnohé další.

Martin Stiller na kole projel velkou část Evropy i dalších třech kontinentů. Cyklocestování se stalo jeho vášní a vedlo ho k založení prvního ryze cyklocestovatelského festivalu „Cyklocestování“ pořádaného tradičně ve Frýdku-Místku. Na svůj mladý věk procestoval již více než 30 zemí a tím rozhodně jeho cestovatelské plány nekončí. Cestování se stalo jeho životem, drogou i radostí, které se hodlá věnovat i v budoucnu. 
Jako průvodce působil například ve Walliských či Julských Alpách, v pohoří Dachstein, na Ukrajině, v Norsku, na Islandu a také v Keni.

Zprávy a reportáže z jejich cykloputování můžete sledovat na www.cyklocestovani.cz nebo ještě aktuálněji na Facebooku.

Martin Stiller se svou ženou Renatou již na kole procestoval Grand Canyon, Utah a nebo Kalifornii. Zajímalo by vás, jaké to je, když se z cyklocestování stane váš životní styl? Přečtěte si rozhovor s Martinem, který nám dal, když dokončil svou cestu napříč Severní Amerikou.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: