Vychází Svět outdooru 1/2013: Radek Jaroš, Dalibor Carbol a outdoor v Indii

Vychází Svět outdooru 1/2013: Radek Jaroš, Dalibor Carbol a outdoor v Indii

Příznivci outdooru by měli zbystřit! V těchto dnech přichází do outdoorových obchodů a na další distribuční místa zbrusu nový magazín plný outdoorových informací, tipů na cesty, článků o vybavení, recenzí nových výrobků a informací o expedicích doplněných rozhovory s osobnostmi.

Celkem 64 plnobarevných stran nového magazínu je plných článků o vybavení, recenzí nových výrobků, informací o expedicích, rozhovorů s osobnostmi a řadou tipů na outodorové cestování. Magazín je zdarma a přímo navazuje na respektovanou ročenku Malý Průvodce a na Novinky recenzí vybavení.

Aplikace pro smartphone a recenze outdoroového vybavení

Magazín Svět outdooru přináší souhrnné informace o vybavení, konkrétně například článek „Chytré telefony“ o moderních outdoroových aplikacích pro tyto přístroje a obsahuje také více než deset stran recenzí konkrétního vybavení od módního péřového oblečení až po revoluční horolezeckou přilbu Petzl.

Indie a další outdoorové tipy na cesty

Úplnou novinkou je více než deset stran článků s tipy na cesty za adrenalinem. V článku „Indický pětiboj“ si můžete podrobněji přečíst, co vše se dá zažít a objevit v Indii. Kromě dalekých míst najdete mnoho tipů na cesty ve Švýcarsku, Rakousku, Slovinsku a dalších místech Evropy.

Indický pětiboj

Expedice Grónsko

Oblíbenými články jsou reportáže z expedic. Tentokrát se ve velkém článku podíváme do Grónska, ale také se zaměříme na právě probíhající nebo plánované expedice, jako například na chystanou expedici Radka Jaroše k dovršení legendární Koruny Himálaje.

Osobnost s křídlem

V rozhovoru s velkou osobností světového paraglidingu, Daliborem Carbolem, se zaměříme na krásy a záludnosti extrémních bivakovacích přeletů ve velehorách. Jaké to je, létat s paraglidingovým křídlem v 7000 metrech, se dozvíte v obsáhlém rozhovoru „Na křídlech úplně nejvýš.

Jak získat magazín Svět outdooru?

Pokud máte blíž k elektronické podobě, můžete si celý magazín Svět outdooru stáhnout na našich stránkách v elektronické podobě ve formátu pdf. Příznivci tištěné verze musejí chvíli počkat a pohlídat si magazín v outdoorové prodejně. Magazín je zdarma, seznam distribučních míst najdete na konci článku. K dostání na uvedených místech by magazín Svět outdooru měl být koncem tohoto týdne.

Inspirace a informace

Snahou nového magazínu je přinést co nejvíce informací napomáhajících k dobré volbě outodoorového vybavení, které přichází na trh, a které podle našeho názoru stojí za pozornost. K tomuto tradičnímu cíli naší redakce se připojuje přidaná hodnota mnoha článků s tipy na zajímavé outodoorové cesty a destinace a také trvalá snaha naší redakce podporovat bezpečné a spokojené návraty.

Recenze

Rok 2013 je rokem změn

Nový magazín Svět outdooru bude k dispozici v obchodech zdarma. V roce 2013 vyjde celkem 4x a tím se pro čtenáře oproti dřívějšku rozšíří nabídka článků i recenzí. Nový magazín bude navíc přinášet řadu zajímavých rozvorů, tipů na cesty a informací o vybavení. Pochopitelně nebudou chybět ani přehledové texty, které vycházely dříve jen jednou za rok v ročence Malý Průvodce. Pro všechny, kdo se zajímají o cesty a o vybavení, je to nepochybně dobrá zpráva.

Kde magazín Svět outdooru získat?

Tištěnou verzi naleznete ve většině outdoorových obchodů, jejichž přehled naleznete na Pohora.cz (seznam dle názvu obchodu zde a podle lokality zde) a rovněž na desítkách horolezeckých stěn.

Předplatné

…anebo si můžete jen za 79 Kč roční předplatit poštovné. Více naleznete zde.

Autorem článku je Jiří Červinka, šéfredaktor časopisu Svět outdooru.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: