SOUTĚŽ: Zahrajte si s Bonusway o vouchery na 500 Kč! UKONČENO

SOUTĚŽ: Zahrajte si s Bonusway o vouchery na 500 Kč! UKONČENO

Znáte nákupy přes Bonusway.cz? Tuto službu můžeme jen doporučit, pomáhá šetřit vaše peníze při každém nákupu – i při rezervaci ubytování nebo nákupu letenek.

Jak to celé funguje?

Nejjednodušší odpověď je, že peníze pocházejí od vás. Když přejdete do online obchodu prostřednictvím této služby, online obchody vás identifikují jako uživatele Bonusway a poté jim zaplatí provizi za vaše nákupy. O tuto provizi se Bonusway potom dělí s vámi – a část peněz získáte zpět. Jakmile částka bonusu na vašem Bonusway účtu dosáhne 250 Kč, peníze mohou být převedeny na váš bankovní účet nebo Paypal účet. Tato služba funguje podobně jako u fyzických věrnostních karet, ale je online.

Služba je zcela zdarma a jediné, co musíte udělat, je zaregistrovat se a začít nakupovat prostřednictvím Bonusway.cz. Mezi partnery, u kterých můžete přes Bonusway nakupovat, patří například oblíbený vyhledávač letenek Kiwi.com, autobusový dopravce Flixbus a nebo vyhledávač ubytování booking.com.

O co hrajeme?

3x voucher na 500 Kč pro nákupy přes Bonusway

Výherci (budou osloveni emailem partnerem soutěže):

Pavel Třupek

Josef Kubelka

Gabriela Holikova

Pravidla soutěže:

1. Výherci budou kontaktování emailem, který zadali v soutěžním formuláři.

2. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž předčasně ukončit či změnit.

3. Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.

4. Soutěž trvá do 15. 11. 2017.

5. Zasláním odpovědi účastníci souhlasí se zasíláním novinek webu HedvabnaStezka.cz cca 1x měsíčně (z čehož se lze jednoduše odhlásit).

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: