SOUTĚŽ: Vyhrajte inteligentní pomocníky od EasyStore.cz! UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte inteligentní pomocníky od EasyStore.cz! UKONČENO

EasyStore.cz prodává nové, revoluční, funkční a nápadité produkty, jejichž prostřednictvím se snaží zjednodušovat naše životy. Pojďte si o některé z nich zahrát!

Prohlédněte si další ceny

O co hrajeme?

1. Batoh PKG – PKG Rolltop Backpack z designové kolekce DRI je osobitý nepromokavý stylový batoh. Odvážně kombinuje vytříbený retro styl s důslednou praktičností dotaženou do posledního detailu. Základem je speciální nepromokavý, ale prodyšný materiál. Vnější kapsy pojmou množství potřebných nezbytností, pokud jsou však prázdné, drží v tenkém tvaru. Hlavní prostor s moderním horním rolováním má velký objem. Uvnitř je další kapsa na doklady a klíče zabezpečená zipem.

2. Měřič srdečního tepu Mio Slice – Chcete být zdraví a ve formě do vysokého věku? Tak zapomeňte na nicneříkající počítání kroků a jiné neosobní metriky. Mio SLICE je 24/7 monitor aktivity a spánku se senzorem srdečního tepu. Funguje na principu PAI – Personal Activity Intelligence, což je algoritmus založený na intenzitě srdeční činnosti pro naprosto personalizovaný výpočet aktivity potřebné pro zdravý život.Nezáleží na tom, jestli běháte, lezete po horách, nebo se zapotíte při úklidu zahrady. Klíčová je zde totiž intenzita vašeho srdečního tepu.

3. Přenosný reproduktor MiPow Boomax M1 – Bezdrátový reproduktor MiPow nabízí nejen standardní bezdrátové Bluetooth párování s chytrými telefony a tablety, ale i připojení k jakémukoliv počítači pomocí kabelu. Reproduktor si vystačí také zcela sám, jako samostatné zařízení, do reproduktoru MiPow můžete vložit Micro SD/TF kartu, na kterou si předem připravíte oblíbený playlist. Reproduktor se stane vaším ideálním společníkem na cestách nebo dovolené.

4. Čistič brýlí a displejů Whoosh Screen Shine – WHOOSH! Screen Shine je 100% přírodní, netoxický čistič displejů nebo brýlí bez alkoholu i čpavku. Tenká nanovrstva na displeji zajistí příjemný skluz prstu a skvělou odolnost proti otiskům.

5. Externí baterie BOX – Stylová powerbanka Box Portable Tablet Charger nabízí kapacitu 6000 mAh, a zaujme nejen svým ergonomickým designem, ale především nízkou hmotností. Ta spolu se štíhlou linií zaručuje, že si powerbanka najde své místo v každé brašně, kabelce i kapse. Vnější protiskluzová úprava je velice příjemná do ruky.

EasyStore.cz se zabývá distribucí nejzajímavějších technologických novinek. Zastupuje leadery v oblasti chytrých technologií, a to nejen v ČR, ale i dalších evropských zemích. Neustále hledá nové, revoluční, funkční a nápadité produkty, jejichž prostřednictvím se snaží zjednodušovat životy lidí a měnit jejich přístup k zdravotnictví, školství i sportu.

Pravidla soutěže:

1. Výherci budou kontaktování emailem, který zadali v soutěžním formuláři.

2. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž předčasně ukončit či změnit.

3. Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.

4. Soutěž trvá do 11. 9. 2017.

5. Zasláním odpovědi účastníci souhlasí se zasíláním novinek webu HedvabnaStezka.cz cca 1x měsíčně (z čehož se lze jednoduše odhlásit).

Výherci (až bude výhra připravena k vyzvednutí, budou osloveni emailem):

1. Batoh PKG – Petr Volný

2. Měřič tepu Mio SLice – Jana Horská

3. Přenosný reproduktor MiPow Boomax M1 – Zuzana Havelková

4. Čistič brýlí a displejů Whoosh Screen Shine – Martina Kupková

5. Externí baterie BOX – Jan Novotný

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: