SOUTĚŽ: Vyhrajte perfektní kameru na vaše cesty a expedice od značky Niceboy! UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte perfektní kameru na vaše cesty a expedice od značky Niceboy! UKONČENO

Pokud se stále nemůžete rozhodnout, jakou zvolit na Vaše cesty outdoorovou kameru, máme pro Vás nyní příležitost jednu hodně vydařenou vyhrát.

NICEBOYKamery Niceboy® VEGA jsou novinkou na poli akčních kamer a jsou vážnou konkurencí všem akčním kamerám. Jejich vzrůstající obliba je dána prvotřídní kvalitou videí a celkově velmi kvalitním zpracováním kamery a zároveň jejich neuvěřitelnou cenou. Hodnocení uživatelů i přísných recenzentů v drtivé většině označuje kamery Niceboy® VEGA jako akční kamery s nejlepším poměrem mezi cenou a kvalitou. Kamery Niceboy® VEGA bez nadsázky způsobují revoluci na trhu v oblasti akčního natáčení.

O co hrajeme:

1x kamera Niceboy VEGA 5

Vlajkový model značky Niceboy – outdoorová kamera VEGA 5 je doslova natřískána funkcemi. Kromě klasického videozáznamu a fotografií, využijete při sportu záznam s vysokou snímkovací frekvencí až 240fps. Zvládne nahrávat i časosběrná videa a poradí si i jako černá skříňka ve vašem voze. Více v recenzi.

Pravidla soutěže:

1. Výherci budou kontaktování emailem, který zadali v soutěžním formuláři.

2. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž předčasně ukončit či změnit.

3. Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.

4. Soutěž trvá do 15.8.2017.

5. Zasláním odpovědi účastníci souhlasí se zasíláním novinek webu HedvabnaStezka.cz cca 1x měsíčně (z čehož se lze jednoduše odhlásit).

Výherce:

Martin Setina

Zkušenosti čtenářů

Mumin

„kolík modelu“ 😀

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: