SOUTĚŽ: Vyhrajte vouchery na nákup v OUTDOOR OUTLETS! UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte vouchery na nákup v OUTDOOR OUTLETS! UKONČENO

Stačí odpovědět na tři jednoduché otázky a můžete si zasoutěžit o vouchery na nákup outdoorového oblečení, například značek Salewa a Icebreaker.

Pokud si potřebujete doplnit svůj cestovatelský šatník například o merino prádlo, kvalitní čepici nebo stylová trička, jistě oceníte naši dnešní soutěž. Podle nás by v žádné cestovatelské výbavě nemělo chybět kvalitní tričko z merino vlny, které vás zahřeje a zároveň je příjemné na tělo, či dobré ponožky. Vychytané vybavení, dobrá nálada a odzkoušený batoh jsou základem na všechny cesty!

O co hrajeme?

3x voucher v hodnotě 1.000 Kč na nákup v www.outdooroutlets.cz

Výherci (budou osloveni mailem):

Zuzana Novakova

Josef Franc

Bohuslava Járová

Pravidla soutěže:

1. Výherce vylosujeme a oznámíme do 7 dnů po ukončení soutěže. Výherci budou kontaktování emailem, kde obdrží unikátní slevový kód.

2. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž předčasně ukončit.

3. Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.

4. Soutěž trvá do 31.5. 2017.

5. Zasláním odpovědi účastníci souhlasí s poskytnutím mailové adresy společnosti OUTDOOR OUTLETS (SUPICH s.r.o.) a se zasíláním novinek webu HedvabnaStezka.cz cca 1x měsíčně (ze kterého se dá jednoduše odhlásit).

Outdoor Outlets

OUTDOOR OUTLETS – outlet prémiových outdoorových značek ICEBREAKER, SALEWA a dalších. Široký výběr, rychlé dodání,  slevy až 60 %. Kamenný obchod v Říčanech u Prahy – vlakem 25 minut z centra Prahy. Nejširší nabídka oblečení Icebreaker za outletové ceny v ČR. E-shop na www.outdooroutlets.cz.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: