SOUTĚŽ: Vyhrajte zájezd k jezeru Lago di Garda s CK Kudrna. UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte zájezd k jezeru Lago di Garda s CK Kudrna. UKONČENO

Zasoutěžte si s námi a procestujte oblast okolo italského jezera Garda. V případě výhry si budete moci vybrat, zda zvolíte zájezd na mtb, na silničním kole a nebo s ferratovým lezením.

Blankytně modré jezero obklopené dvoutisícovými vápencovými masívy a v nich celé klubko ferratových linek směřujících k vrcholům. Pastva pro oči a horolezecké útočiště, kam se dá ukrýt, když u nás sluníčko teprve nabírá nebo začíná ztrácet sílu. Kromě toho ráj dalších outdoorových nadšenců, cyklistů silničářů i těh na horských kolech.

Vydejte se k jezeru Garda na jaře nebo na podzim, kdy okolní lesy obléknou barevné kabátky a slunco se přitom ještě příjemně opírá do vápencových stěn. Z příjemného kempu u Lago di Ledro budete vyrážet za výstupy, které odkrývají výhledy na celé jižní Dolomity. Kuchař čekající s teplou večeří je na takových výletech příjemným komfortem.

Výherce (bude oslovena emailem):

Tereza Patzakova

Cena:

Zájezd k Lago di Garda s cestovní kanceláří Kudrna. Vybrat si můžete z varianty na horském kole, na silničním kole a nebo s ferratovým lezením v květnovém termínu.

Správné odpovědi:

Jaká je obtížnost ferraty Monte Albano, kterou můžete vylézt v oblasti kolem Lago di Garda? D

Kde leží Lago di Ledro? Na severu Itálie

Jakého původu je jezero Lago di Garda? ledovcového

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: