SOUTĚŽ: Soutěžte s firmou Totaloutdoor o lékárničku, praktický batoh, láhev nebo repelent. UKONČENO

SOUTĚŽ: Soutěžte s firmou Totaloutdoor o lékárničku, praktický batoh, láhev nebo repelent. UKONČENO

Opravdu praktické a potřebné dárky na vaše cesty můžete nyní vyhrát v soutěži pořádané s firmou Totaloutdoor. Stačí odpovědět na pár jednoduchých otázek a některá z vychytaných výher může putovat rovnou k vám.

Firma Totaloutdoor vznikla v roce 2008 a od té doby urazila kus cesty a přinesla užitek spoustě klientů. Je výhradním dovozcem pro ČR a SR: rakouského výrobce lavinových vyhledávačů PIEPS a největšího výrobce horolezeckých a pracovních lan BEAL, výrobce kvalitního nádobí GSI Outdoors, výrobce horolezeckých materiálů Camp, SteriPEN nebo Lifeventure.

Společnost Lifesystems nabízí nejdůležitější výbavu pro každé dobrodružství od lékárniček různých velikostí, opalovacích krémů a repelentů přes moskytiery až po desinfekce vody. Dále pak svítilny, termofolie či vyndavače klíšťat. Profesionální ochrana a vybavení na cestách.

Společnost Lifeventure nabízí široký sortiment hygienických doplňků, certifikovaného nádobí nebo doplňků k nocování jako spací pytle, spací sítě či polštářky. Širokou nabídku sortimentu společnost Lifeventure nabízí také cestovní zavazadla, ochranná pouzdra a obaly, v neposlední řadě najdete také vybavení pro bezpečnost vašich věcí: číselné zámky, peněženky nebo bezpečnostní kliky ke dveřím bez zámku.

GSI Outdoors

Roku 1985, kdy v podobném duchu jako kdysi lovce hnala touha po dobrodružství, vyrazila skupinka sourozenců dolů podél západního pobřeží do San Diega, kde založili GSI Outdoors. Začínali s několika kousky smaltovaného nádobí povrchní a znalostí táborového vybavení. Brzy však začala firma růst a věnovat se designu, výrobě, obchodu a marketingu, stále většího množství outdoorového nádobí, jídelních pomůcek a příslušenství.

Právě teď můžete kvalitní produkty těchto značek vyhrát v naší soutěži!

Výherci (budou osloveni emailem):

1. 1x treková lékárnaZdenka Staňková

2. 1x sbalitelný cestovatelský batohOndřej Křížek

3. 2x repelent Expedition 100+ RepellentEva Ročková, Tomáš Mizera

4. 5x cestovatelská láhev od GSI Outdoors: Přemysl Janda, Jan Mašát, Martin Kysela, Sylvie Korbařová, Eliška Míkovcová

Pravidla soutěže:

1. Soutěž trvá do 6. ledna 2017.

2. Pořadatel si vyhrazuje právo soutěž předčasně ukončit či upravit pravidla.

3. Výhry nejsou vymahatelné soudní cestou.

4. Zasláním odpovědi účastníci souhlasí se zasíláním cestovatelských novinek cca 1x měsíčně, z něhož je možné se kdykoliv odhlásit.

5. O případné výhře budou účastníci informováni mailem na adresu, kterou zadali.

6. Výhru je možné vyzvednout si v Brně nebo v Praze.

7. Každý se může zúčastnit pouze 1x.

Správné odpovědi:

Určitě znáte „čím více DEETu v repelentu je, tím lépe funguje“. Co označení DEET znamená? Diethyltoluamid, látka, kterou hmyznesnáší, a proto ho odpuzuje

Jaké výrobky najdete pod značkou Lifesystems? Cestovní zdravotní pomůcky, které pomáhají cestovatelům při úrazech či nemocích

Ve kterém roce byla založena firma GSI Outdoors? 1985

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: