SOUTĚŽ: Vyhrajte proplacený účastnický poplatek Work & Travel USA na sezónu 2017. UKONČENO

SOUTĚŽ: Vyhrajte proplacený účastnický poplatek Work & Travel USA na sezónu 2017. UKONČENO

Uvažujete o tom, jak strávit příští prázdniny, chcete cestovat, ale bojíte se, že na to nebudete mít dostatek finančních prostředků, a nebo byste rádi strávili njaký čas v zahraničí, ale „sami na vlastní pěst“ si ještě netroufáte? Co třeba program Work and Travel USA?

Jedním z možných řešení může být třeba program Work and Travel USA, kdy část léta vyděláváte a zbytek potom za vydělané peníze cestujete. Odpadne vám u toho také jedna velká starost – v rámci programu máte zajištěna přesně taková víza a pracovní povolení, která k tomu potřebujete.

Obecně si můžete vybrat z mnoha zemí, kam se dá tímto způsobem vycestovat. Velmi oblíbené jsou cesty do USA, kde nejen že účastníci mají možnost několik měsíců žít a poznávat místní mentalitu, ale potom také dlouho cestovat a (často vysoké) náklady pokrýt z výdělku. V Česku je nejlepší si tento program zajistit přes spolehlivou a oveřenou agenturu, kde pracují lidi znalí situace, a tak se ani „cestovatelští začátečníci“ nemusí bát, že by se v tom všem zařizování ztratili.

„Work and Travel USA mi hlavně otevřel oči. Člověk si vyzkouší jaké to je žít v zahraničí a pozná tamější mentalitu lidí. Tyto zkušenosti člověk nezíská, kdyby tam jel jenom na týden cestovat. Dalo mi to tedy hlavně všeobecný rozhled jak to funguje v zahraničí a také výrazné zlepšení mé komunikativní angličtiny.“ Tomáš (spokojený klient Czech-US)

Takto můžeme doporučit například agenturu Czech-US. Postarají se o vás po celou dobu vašeho pobytu v zahraničí (včetně cestování) a neodkážou vás pouze na zahraničního partnera. Kromě toho vás ještě před odjezdem vybaví spoustou rad, tipů a manuálů týkajících se nové práce i cestování a není ani problém umístit skupinky přátel nebo páry ke stejnému zaměstnavateli a do stejné lokality.

Na programu Work and Travel USA nečekejte žádnou vysoce specializovanou práci – většinou jde o práci v hotelu, restauraci, obchodě a nebo práci plavčíka. Díky tomu je ale možné místo rychle získat a rychle vydělávat na cestování.

Velice oblíbené jsou pracovní pozice plavčíků. Kombinace práce a opalování je lákavá. Abyste se ale mohli stát plavčíky, je nutné absolvovat nejprve specializovaný kurz (a také umět alespoň průměrně plavat). Agenura Czech-US zajišťuje velmi kvalitní požadovaný kurz plavčíka již v ČR a po návratu možnost zdarma dodělat si kurz i na českého plavčíka.

Výherce účastnického poplatek Work & Travel USA na sezónu 2017:

Anna Havelková (bude kontaktována emaile)

Správné odpovědi:

Jaké služby agentura Czech-US svým klientům nabízí? všechny možnosti jsou správně (Work and Travel, jazykové kurzy, studium v zahraničí)

Co umožňuje kanadský graduation work permit? je to pracovní povolení pro zahraniční absolventy vysokých škol v Kanadě na dobu stejnou, jako byla délka vysokoškolského studia samotného

Kdo se může účastnit programu Work and Travel USA? Student VŠ nebo VOŠ

Jakou značku lupínků si prohlížela Aneta v New Yorku? Honey Bunches

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: