SOUTĚŽ: Za Divočinou do kina. SOUTĚŽ UKONČENA

SOUTĚŽ: Za Divočinou do kina. SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovězte na tři jednoduché otázky a vyhrajte se CinemArt dárky k filmu Divočina. Můžete soutěžit o větrovky, knížky a lístky do kina.

Divočina, život na stezce

Cheryl Strayedová (Reese Winterspoon) opustila svůj rozbitý život s pocitem, že přišla o všechno. Ztrápená vzpomínkami na svou matku a bez jakýchkoliv znalostí o přežití v divoké přírodě, se sama vydává na 1770 kilometrů dlouhou pěší pouť přes americkou pacifickou hřebenovku (Pacific Crest Trail). Film Divočina je směsicí šílených, zničujících zážitků nezkušené turistky během její pěší túry z Mohavské pouště na severozápad, přes drsnou pacifickou hřebenovku.

Díky směsi punku a živelné upřímnosti se film stal něčím ojedinělým: portrétem moderní dospívající ženy se zpackaným životem, která uposlechla “volání divočiny” po svém. Během svého putování musela Strayedová zkrotit žízeň, horko, chlad, divoká zvířata, své nejhorší obavy i mnohem víc. Musela se změnit: najít cestu ven ze zármutku a minulosti, která ji pronásledovala. Film Divočina přesvědčivě zachycuje okamžiky jejího strachu i radostí, když postupuje vpřed na cestě, která ji přivádí k šílenství, dodává sílu a nakonec i léčí.

Film Divočina můžete vidět v kinech od 5.3. Více informací na CinemArt.

Reese Whitespoor ve filmu Divočina

Správné odpovědi:

Kterým americkým státem hrdinka filmu prochází?

OREGONEM

Cheryl při svém putování přijde o docela důležitou součást výbavy. Co cestou ztratí?

BOTU

Jedním z důvodů, proč se Cheryl na cestu vydala, bylo úmrtí její matky. Jak se jmenovala?

BOBBI

Výherci

1. 3x větrovka: [email protected][email protected], [email protected]

2. 4x knihy: [email protected][email protected][email protected][email protected]

4. 10x lístků do kina: [email protected][email protected][email protected][email protected], [email protected], [email protected], vojti.stryc&email.com, [email protected], [email protected], [email protected]

Zkušenosti čtenářů

renáta

Film jsem včera viděla. Pokud je dle skutečné události, klobouk dolu před kočkou. Ale některé scény byly dost ujeté. Nechce se mi věřit, že by toto někdo udělal, byť se poprvé v životě vydal na trek. Ale v Americe je vlastně včechno možné.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: