SOUTĚŽ: Vyhrajte zavazadla značky Caribee a pošlete nám report ze své cesty. SOUTĚŽ UKONČENA

SOUTĚŽ: Vyhrajte zavazadla značky Caribee a pošlete nám report ze své cesty. SOUTĚŽ UKONČENA

Odpovězte na dvě jednoduché otázky a vyhrajte některou z krásných cestovních tašek Caribee. Pak ji vezměte na cestu a podělte se se čtenáři HedvabneStezky.cz o své zážitky!

Batoh a taška na kolečkách v jednom. Caribee má všechno

Caribee

Australská zavazadla Caribee jsou spolehlivým společníkem cestovatelů na celém světě. Hlavní modelové řady Caribee SKY MASTER, FAST TRACK a EUROPA kombinují tašku na kolečkách a batoh. Plně nastavitelné ramenní popruhy lze skrýt do zadní stěny a nehrozí jejich poškození při tranzitu. Bonusem je odepínací denní batůžek, který lze použít jako kabinové zavazadlo. Caribee přináší funkční, univerzální a originální produkty s důrazem na pohodlí. Velká zavazadla Caribee jsou ideální pro dobrodružnou cestu za exotikou, dovolenou u moře, poznávací zájezd s častými přesuny nebo prodloužený víkend.

Významnou část kolekce Caribee tvoří kabinová zavazadla. Ta lze opět při používání kombinovat jako batoh, tašku na kolečkách nebo příruční tašku přes rameno. Tyto řady jsou vyvíjeny speciálně pro evropské zákazníky, kteří stále častěji na svých cestách využívají nízkonákladové aerolinky. Řadu kabinových zavazadel doplňují kufříky na kolečkách pro služební cesty. Více najdete na caribee.cz.

Výherci (budou osloveni emailem):

1. cena: Batoh na kolečkách CARIBEE EUROPA 60 – [email protected] – Batoh vezme na výlet na Slovensko do oblasti Malé Fatry.

2. cena: Batoh CARIBEE MALLORCA 70 (modrý) – [email protected] – V květnu se chystá na Filipíny. Poprvé s nimi pojede i jejich dvouletá Sára, kterou budou nosit v „dětské krosně“. Nemůžou tak cestovat ještě s dalšími dvěma batohy, a proto se jim bude jeden batoh s kolečky více než hodit!

3. cena: Batoh na kolečkách CARIBEE TIME TRAVELLER 19 (červeno/tmavě šedý) – [email protected] – Výhru vezme v březnu na čtrnáctidenní cestováni po Bali. Čeká je moře i vnitrozemí a cestovaní na skútru. Skladný batoh určitě využijí.

Účastí v soutěži souhlasíte se zařazením vašeho emailu do seznamu odběratelů newsletteru cestovatelských novinek, který posíláme 1x měsíčně. Z odběru se samozřejmě můžete kdykoli snadno odhlásit.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: