Fotosoutěž s CK TRUE TRAVEL NOVÝ ZÉLAND – oslavte s námi 10 let!!!

Fotosoutěž s CK TRUE TRAVEL NOVÝ ZÉLAND – oslavte s námi 10 let!!!

Fotíte? A rádi? Sníte o cestě na Nový Zéland? Podělte se o vaše představy ve fotografii – soutěžte s CK True Travel Nový Zéland na HedvabneStezce.cz a vyhrajte outdoorové oblečení značky Bushman s novozélandskou tématikou.

CK TRUE TRAVEL

Cestovní kacelář True Travel Nový Zéland je jediným operátorem na českém a slovenském trhu, specializující se výhradně na destinace Nový Zéland, Antarktida, Subantarktické ostrovy a ostrovy “teplého” Pacifiku. V červenci 2014 slaví své první velké jubileum – 10 let existence!

O co jde?

NAJDĚTE KOUSEK NOVÉHO ZÉLANDU v České republice a pošlete nám vaši fotografii – cokoliv, co vám připomíná tuto nádhernou zemi či jak si ji představujete. Nejvtipnější, nejautentičtější snímek, kdy i MY SAMI budeme váhat zda byl pořízen doma nebo na Novém Zélandu vyhrává!

Pro první tři výherce máme připraveny skvělé kousky z připravované novozélandské kolekce BUSHMAN – Aotearoa – k přírodě nejblíž – u příležitosti společné stejnojmenné expedice v únoru 2015.

Bushman

Snímky, které nám zašlete, budou zveřejněny na facebookové stránce CK True Travel a společnosti Bushman a na našich webových stránkách.

Jak se zúčastnit?

  • Na email [email protected] zašlete vaši fotografii s podrobným popisem kde a za jakých okolností vznikla a zejména PROČ pro vás představuje Nový Zéland.

  • Dejte like Facebook stránce www.facebook.com/Novy.Zeland.zajezdy.dovolena

  • Fotografii zašlete ve formátu JPG (minimální velikost 1600pix) a do těla e-mailu nezapomeňte uvést vaše jméno a adresu.

  • Uveďte název snímku.

  • Každý účastník může zaslat pouze JEDEN snímek.

  • Hodnotící porota je složena z odborníků na Nový Zéland – fotografů, průvodců, honorární konzulky na NZ a autorů článků a publikací o NZ.

  • Uzávěrka pro zaslání fotografií je pátek 1. srpna v 17hod.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: