HedvabnaStezka.cz SvetBehu.cz Pohora.cz SvetOutdooru.cz TuleniPasy.cz Pádler.cz Festival OBZORY Expediční kamera SNOW Film fest Klub cestovatelů Praha/Brno

POLEDNÍ MENU

VÝHODNÁ POLEDNÍ NABÍDKA
LUNCH MENU

109,- Kč

POLEDNÍ MENU PODÁVÁME OD 11:30 DO VYPRODÁNÍ

ZAHRNUJE HLAVNÍ JÍDLO A NÁPOJ
(čaj-černý, zelený, jasmínový, ovocný, šípkový, mátový, heřmánkový, filtrovaná voda, Coca-Cola)
POLÉVKA POUZE ZA  29,– Kč



 

PONDĚLÍ / Monday 13.11.
BROKOLICOVÁ KRÉMOVÁ POLÉVKA / Broccoli soup

1.  ALOO BAIGAN - Kousky lilku, brambor a pikatní masala koření s čapáti
Pieces of egg-plants, potatoes and chapatti

2.  KUŘECÍ BIRIYANI - Kousky kuřecího masa s kešu oříšky, cibulí a basmati rýží kořeněnou hřebíčkem, kardamonem, skořicí a zázvorem, podávané s jogurovou raitou.
Pieces of chicken with chasenuts, onion and basmati rice with clove, cardamon, cinnamon and ginger, yougrth raita

3. TABACH ROUHOU – šišky z mletého hovězí masa s lilkem, cuketou a Basmati rýží

Minced beef with eggplant, zucchini and basmati rice

 

ÚTERÝ / Tuesday 14.11
HOVĚZÍ  VÝVAR S NUDLEMA / Beef broth

1. VARIACE LIBANONSKÝCH VEGETARIÁNSKÝCH JÍDEL / Selection of vegetarian Lebanese mezze

2. KUŘECÍ TIKKA MASALA – klasický indický pokrm z kuřecího masa s basmati rýží.

The most famous Indian dish of chicken with basmati rice.

3.  MLETÉ JEHNĚČÍ ala  KUBIDE KEBAB - Grilované mleté jehněčí maso s cibulí, kurkumou a pepřem s rýži basmati  / Minced lamb with onion, turmeric and pepper, basmati rice

 

STŘEDA / Wednesday 15.11.
SOPA MEXICANA – mexická polévka s fazolemi pinto a kukuřicí / Mexican soup with beans and corn

1. ZELENINOVÝ JORDÁN Smažené brambory s cibulí, česnekem, paprikou, koriandrem a salátem tabouleh
Fried potatoes with onion, garlic, coriander and tabouleh

2. HARYALI MURG – Kuřecí prsa v omáčce z rajčat, zázvoru a bílého jogurtu, špenát s masala kořením, zeleninová basmati rýže / Chicken breasts in tomato-yoghurt sauce, spiced spinach, vegetable infused basmati rice

3. KHORESH-E-GHEYMEH – Dušené kousky jehněčího masa se sušenými limetkami a žlutou čočkou, podávané s tomatovým bulghurem / Stewed lamb with dried limes and yellow lens, served with tomato bulghur

 

ČTVRTEK / Thursday 16.11.

PROVENSÁLSKÁ POLÉVKA / Provencal soup

1.  Falafel s humusem zabalený v TORTILLE se salátem a chutney

Falafel with hummus wrapped in tortilla bread with salad and chutney

2.  KUŘECÍ KEBAB SHISH TAOUK - kuřecí kousky marinované v česneku, citrónové šťávě v olivovém oleji s pečeným bramborem. Chicken kebab marinated in garlic, lemon juice and olive oil with baked potatoes.
3.  YAKHI PULLAO - Kousky dušeného hovězího s basmati rýži, kešu oříšky a směsí koření, salátek

„Yakhi pullao“ – Stewed beef pieces with basmati rice, cashew and spices, little salad

 


30.05.2009, Filip Kerekeš


Sem vložte diskusní příspěvek.


 
 +   = 
*napište slovy, kolik je pět plus pět
 
* - antispamový filtr není vyžadován u registrovaných přispěvatelů