Hedvábná stezka Pohora Svět outdooru Svět běhu Tulení pásy Pádler Festival OBZORY Expediční kamera SNOW FILM FEST Klub cestovatelů Praha a Brno
HedvabnaStezka.cz Pohora.cz SvetOutdooru.cz SvetBehu.cz TuleniPasy.cz Festival OBZORY Pádler.cz Expediční kamera SNOW Film fest Klub Hedvábná Stezka Klub cestovatelů Praha/Brno

UKÁZKA NAŠÍ NABÍDKY

cvrcci

 

zophobas

cvrci

švábi

amarouny cvrčci

hmyzí hostina

HMYZÍ HOSTINA

 

Pro bližší informace o HMYZÍ HOSTINĚ v Praze pište na filip@klubcestovatelu.cz

 

hmyzí brunch

 

 



 

 

Kuchař Pavel "Hany" Hanák vaří v Klubu cestovatelů již pátým rokem (před tím dva roky v přidruženém podniku Kardamon klub). Jeho hlavním koníčkem je cestování po celém světě a v daných krajích pochytit co nejvíce z místní kuchyně. Unikátní přípravu pochoutek z hmyzí říše se naučil při pravidelných cestách po jihovýchodní Asii.

maestro při prácičerstvé surovinycvrččí salát


NABÍDKA HMYZÍCH POKRMŮ NENÍ SOUČÁSTÍ BĚŽNÉ NABÍDKY RESTAURACE KLUB CESTOVATELŮ :)

 

Minimální objednávka je za 1000Kč, což je

pohoštění tak pro 2-3 osoby. Objednávku
je potřeba udělat minimálně týden před
hostinou a to z důvodu přípravy kvalitních
a čerstvých surovin. Ukázky jídel viz fotky
na www.hmyzihostina.cz s možností konzumace
u nás v restauraci, nebo s rozvozem
(účtujeme si dopravu).

Pro upřesnění mně neváhejte kontaktovat

filip@klubcestovatelu.cz nebo 732 839 007.

Možnost koupě dárkového poukazu na baru
v Klubu cestovatelů v hodnotě 1000Kč.

 

menu obsahuje:

 

Cvrčci s grilovanou zeleninou

Švábi obalovaní v kari těstíčku

Dušení velcí mouční červi zophobas s koriandrem a červenou paprikou

Grilovaný špíz ze sarančat

Dezert - malí mouční červí zophobas zalití v karamelu

 


23.02.2012, Filip Kerekeš