Polední menu je prodáváno od 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Rozvoz poledního menu je pozastaven!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy.

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1 – 149,- / 2 – 154,- / 3 – 159,-

Take-away 5,-/kus


Týdenní nabídka: Kuřecí Biriyani – výrazný rýžový pilaf z basmati rýže s kuřecími kousky, kořeněný kardamomem, skořicí, zázvorem a chilli; jogurt (laktóza v příloze)…………. 180,-




pondělí 22. dubna

KVĚTÁKOVÝ KRÉM (laktóza, lepek)

  1. 1. Mžadara – syrský pokrm z bulguru a čočky s kousky smaženého lilku a hluboce fritovanou cibulkou; Kakri raita – kořeněný okurkový salátek s jogurtem (lepek, laktóza v příloze)
  2. 2. Mustard Tikka – jemně pikantní kuřecí kousky v jogurtu a směsi koření s hořčičným semínkem; rýže basmati (laktóza)
  3. 3. Kuřecí plátek se špenátem, sýrem a rajčetem; hranolky, zeleninový salátek (laktóza)

úterý 23. dubna

ZELENINOVÝ BORŠČ

  1. 1. Zeleninové karbanátky podávané na ledovém salátu; Tarator – jogurtový dip s petrželovou natí a sezamovou pastou tahini (lepek, laktóza v příloze)
  2. 2. Kuřecí kokosové kari – kuřecí kousky ve smetanové omáčce s kokosovým mlékem a mangovým pyré; rýže basmati (laktóza)
  3. 3. Pečený lilek plněný mletým hovězím masem a sypaný sýrem; rajčatová omáčka, bulgur (laktóza, lepek v příloze)

středa 24. dubna

RAJSKÁ S RÝŽÍ (lepek)

  1. 1. Smažený květák v trojobalu; vařené brambory, Tatarská omáčka (lepek, laktóza v příloze)
  2. 2. Chicken Baigan – kuřecí kousky v lilkové omáčce s hořčičným semínkem; rýže basmati
  3. 3. Kuřecí špíz – marinované kuřecí kousky se zeleninou; americké brambory, zeleninový salátek

čtvrtek 25. dubna

ZELŇAČKA S BRAMBORY (lepek)

  1. 1. Houbové lasagne – těstoviny proložené houbami s vlašskými oříšky a zapečené bešamelem; zeleninový salátek (lepek, laktóza)
  2. 2. Kuřecí Vindaloo – kuřecí kousky v populární pálivé omáčce; rýže basmati
  3. 3. Hovězí tajine – kousky hovězího masa v rajčatové omáčce se sedmi druhy koření; kuskus (lepek v příloze)

pátek 26. dubna

ŠORBAT

  1. 1. Plněné palačinky blanšírovaným špenátem podávané se sýrovou omáčkou (laktóza, lepek)
  2. 2. Kuřecí kari bulgur – kuřecí kousky ve smetanové kari omáčce s hráškem, rajčaty a rozinkami; bulgur (laktóza, lepek v příloze)
  3. 3. Kuřecí buritos – pšeničná tortilla naplněná směsí fazolí a kuřecích kousků se zeleninou; hranolky, zeleninový salátek (lepek)