HedvabnaStezka.cz Pohora.cz SvetOutdooru.cz SvetBehu.cz TuleniPasy.cz Festival OBZORY Pádler.cz Expediční kamera SNOW Film fest Klub Hedvábná Stezka Klub cestovatelů Praha/Brno

HMYZÍ SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE

 

Jídlo teď

 

 

POLEDNÍ MENU

POLEDNÍ MENU SE PODÁVÁ OD 11:00 DO VYPRODÁNÍ!
Informace o alergenech žádejte u obsluhy!

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1. - 89,-  /  2. - 95,-  /  3. - 99,-



Pondělí 23. 5.

ŠPENÁTOVÁ S RÝŽÍ

1. Tor Dal - indická červená čočka s hřebíčkem a kalonji semínkem, pita

2. Kuřecí pasanda - kuřecí kousky naložené v jogurtu a koření garam masala, povařené ve sladké smetaně s kešu oříšky, rýže basmati

3. Shish Taouk - marinovaný kuřecí kebab, připravený na lávovém grilu, americké brambory, tarator

 

Úterý 24. 5.

ZELENINOVÝ BORŠČ

1. Jemně pikantní cizrnový tažín s pečeným lilkem a zelenými fazolkami, kus kus

2. Kuřecí Jolof – kuřecí kousky se zeleninou promíchané s rýží basmati podávané se salátem kakri raita

3. Těstoviny zapečené s mletým hovězím masem a rajčaty přelité bešamelem

 

Středa 25. 5.

PERSKÁ FAZOLOVÁ

1. Špenátové lasagne se zeleninovým salátkem

2. Butter chicken – kousky kuřecího masa v rajčatové omáčce se zázvorem a medem, rýže basmati

3. Tonkasu – smažené řízečky podávané s bramborovou kaší a japonskou omáčkou tonkasu

 

Čtvrtek 26. 5.

RAJSKÁ S MÁTOU

1. Hindi tamar curry - smažená okra v rajčatové omáčce, kokosová paratha

2. Tikka Masala – kuřecí kousky  v jemně pikantní omáčce podávané s rýží basmati

3. Beef and mushroom pie – kousky hovězího masa se žampiony zapečené v listovém těstě

 

Pátek 27. 5.

KOPROVÁ S VEJCEM

1. Imam Baelda – restovaný lilek, cuketa a paprika v rajčatové omáčce podávané s rýží basmati

2. Lenivý Malfův – zapečené kuřecí kousky s kysaným zelím a rýží, salát tarator

3. Barmské kuřecí curry s krevetovou pastou a chilli, podávané na rýžových nudlích

 

Restaurace Klub cestovatelů, Veleslavínova 14, Brno – Královo pole

www.klubcestovatelu.cz /   e-mail: brno@hedvabnastezska.cz,   / tel:774 048 589

 


01.01.2008, Redakce


Diskuse


Dobrý den, berete o poledním MENU i stravenky? Pokud ANO, jaké? Děkuji. S pozdravem Kadlik.
05. 02. 2014, 17:22:52
Dobrý den, ano, bereme, a to všechny 3 druhy běžné v čechách v papírové podobě.
16. 06. 2014, 15:20:09
Kristýna
Kristýna
Podáváte v době poledních menu i jídla z jídelního lístku? Děkuji :-)
28. 07. 2014, 10:28:00
Dobrý den, jistě, i tato možnost zde je, ale příprava jídel z lístku se radikálně prodlužuje...
12. 08. 2014, 10:49:11
Michaela
Michaela
Dobrý den, ráda bych se zeptala, v jakém časovém intervalu podáváte polední menu? Děkuji
15. 04. 2015, 14:04:27
Aleš Gothard
Aleš Gothard
Polední menu se podává v rozmezí od 11 do 14 hodin, nicméně chcete-li mít jistotu, že Vámi vybrané jídlo stále ještě bude v kuchyni, doporučuji dorazit tak do půl jedné.
25. 05. 2015, 15:24:12
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat. Máte i rozvoz poledních menu?
23. 07. 2015, 10:57:45

Dobrý den,

bohužel tuto službu nemáme zavedenou a v blízké době ji ani zavést neplánujeme...

31. 08. 2015, 10:00:42
Peter
Peter

Dobry den, je mozne si nechat jidlo zabalit a vzit sebou ? Dekuji

07. 01. 2016, 11:01:45

Dobrý den,jistě, tato možnost zde je, za každý menu box si ale účtujeme 5,-

18. 01. 2016, 09:58:03
Šárka Smékalová
Šárka Smékalová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je u vás přes polední menu obsazenost? rádi bychom vyrazili asi v 8 lidech k vám na oběd:)

02. 02. 2016, 09:22:35

Dobrý den,obsazenost je obrovská, pokud si přejete sedět v tomto počtu u jednoho stolu, tak doporučujeme už v 11 při otevírání...

08. 02. 2016, 10:13:58
Judit
Judit

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda některé polední menu ve vaší nabídce dne 15.3. je bezlepkové. Děkuji.

14. 03. 2016, 11:49:28
Marcela Možná
Marcela Možná

Dobrý den, chtěla jsem se informovat na možnost rozvozu jídla v rámci Brna. Děkuji.

04. 05. 2016, 13:05:19

Sem vložte diskusní příspěvek.


 
 +   = 
*napište slovy, kolik je pět plus pět
 
* - antispamový filtr není vyžadován u registrovaných přispěvatelů
 

RSS této diskuze