Hedvábná stezka Pohora Svět outdooru Svět běhu Tulení pásy Pádler Festival OBZORY Expediční kamera SNOW FILM FEST Klub cestovatelů Praha a Brno
HedvabnaStezka.cz Pohora.cz SvetOutdooru.cz SvetBehu.cz TuleniPasy.cz Pádler.cz Festival OBZORY Expediční kamera SNOW Film fest Klub Hedvábná Stezka Klub cestovatelů Praha/Brno

HMYZÍ SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE

 

Jídlo teď

 

 

POLEDNÍ MENU

Víte, že pořádáme cestovatelský festival?

Více info na: www.festivalnadivoko.cz



pondělí 29. srpna

MRKVOVÁ SE ZÁZVOREM A POMERANČOVOU ŠTÁVOU

1. Zeleninové Biriyani - kousky zeleniny promíchané s okořeněnou rýží a rozinkami; jogurt

2. Chicken Jalfreizi - kuřecí kousky se zeleninou v jemně pikantní omáčce; rýže basmati

3. Kuřecí plátek s kukuřicí na másle; americké brambory a zeleninový salátek

úterý 30. srpna

ZELENINOVÝ BORŠČ

1. Špenátové lasagne se zeleninovým salátkem, přelité medovo-hořčičným dipem

2. India butter chicken - kuřecí kousky v rajčatové omáčce se zázvorem a medem; rýže basmati

3. Hovězí kousky s datlemi; kuskus

 

středa 31. srpna

BROKOLICOVÁ

1. Mžadara - Syrské národní jídlo z čočky a bulguru, servírované s lilkovýmy plátky, jogurtem a posypané osmaženou cibulkou

2. Tenké plátky kuřecího masa nakládané v zázvorovém pyré v omáčce s houbami a červeným vínem, rýžové nudle.

3. Arménský blinčik - palačinka plněná mletým hovězím masem a bramborovou kaší

 

čtvrtek 1. září

MINESTRONE

1 Sabanech bil hommos - špenát s cizrnou a rajčaty podávaný s domácí pitou

2. Kuřecí Tandoori - kuřecí kousky marinované v pastě Tandoori a jogurt; bulgur

3. Treska zapečená s limetkami; brambora pečená v alobalu

 

pátek 2. září

ŽAMPIONOVÝ KRÉM

1. Lilek plněný zeleninou - paprika, cuketa, rajčata - zapečené sýrem, vařené brambory s petrželkou

2. Kuifeda - mleté kuřecí maso s bulgurem a fazolemi

3. Kuřecí plátek připravený na lávovém grilu s těstovinami a špenátovo-smetanovou omáčkou

 


01.01.2008, Redakce


Diskuse


Dobrý den, berete o poledním MENU i stravenky? Pokud ANO, jaké? Děkuji. S pozdravem Kadlik.
05. 02. 2014, 17:22:52
Dobrý den, ano, bereme, a to všechny 3 druhy běžné v čechách v papírové podobě.
16. 06. 2014, 15:20:09
Kristýna
Kristýna
Podáváte v době poledních menu i jídla z jídelního lístku? Děkuji :-)
28. 07. 2014, 10:28:00
Dobrý den, jistě, i tato možnost zde je, ale příprava jídel z lístku se radikálně prodlužuje...
12. 08. 2014, 10:49:11
Michaela
Michaela
Dobrý den, ráda bych se zeptala, v jakém časovém intervalu podáváte polední menu? Děkuji
15. 04. 2015, 14:04:27
Aleš Gothard
Aleš Gothard
Polední menu se podává v rozmezí od 11 do 14 hodin, nicméně chcete-li mít jistotu, že Vámi vybrané jídlo stále ještě bude v kuchyni, doporučuji dorazit tak do půl jedné.
25. 05. 2015, 15:24:12
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat. Máte i rozvoz poledních menu?
23. 07. 2015, 10:57:45

Dobrý den,

bohužel tuto službu nemáme zavedenou a v blízké době ji ani zavést neplánujeme...

31. 08. 2015, 10:00:42
Peter
Peter

Dobry den, je mozne si nechat jidlo zabalit a vzit sebou ? Dekuji

07. 01. 2016, 11:01:45

Dobrý den,jistě, tato možnost zde je, za každý menu box si ale účtujeme 5,-

18. 01. 2016, 09:58:03
Šárka Smékalová
Šárka Smékalová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je u vás přes polední menu obsazenost? rádi bychom vyrazili asi v 8 lidech k vám na oběd:)

02. 02. 2016, 09:22:35

Dobrý den,obsazenost je obrovská, pokud si přejete sedět v tomto počtu u jednoho stolu, tak doporučujeme už v 11 při otevírání...

08. 02. 2016, 10:13:58
Judit
Judit

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda některé polední menu ve vaší nabídce dne 15.3. je bezlepkové. Děkuji.

14. 03. 2016, 11:49:28
Marcela Možná
Marcela Možná

Dobrý den, chtěla jsem se informovat na možnost rozvozu jídla v rámci Brna. Děkuji.

04. 05. 2016, 13:05:19

Sem vložte diskusní příspěvek.


 
 +   = 
*napište slovy, kolik je pět plus pět
 
* - antispamový filtr není vyžadován u registrovaných přispěvatelů
 

RSS této diskuze