Hedvábná stezka Pohora Svět outdooru Svět běhu Tulení pásy Pádler Festival OBZORY Expediční kamera SNOW FILM FEST Klub cestovatelů Praha a Brno
HedvabnaStezka.cz Pohora.cz SvetOutdooru.cz SvetBehu.cz TuleniPasy.cz Festival OBZORY Pádler.cz Expediční kamera SNOW Film fest Klub cestovatelů Praha/Brno

HMYZÍ SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE

 

Jídlo teď

 

 

POLEDNÍ MENU



 

POLEDNÍ MENU JE VYDÁVÁNO OD 11:00 DO VYPRODÁNÍ!!!

Informace o alergenech žádejte u obsluhy

Cena poledního menu (pokud není uvedeno jinak):

1. – 95,-/2. – 99,-/ 3.- 105,-

 

pondělí 20. března:

 

KUKUŘICOVÁ SMETANOVÁ

  1. Chalífovy dlouhé prsty - zelené fazolky v rajčatové omáčce, pita chléb.
  2. Kuřecí kousky se sezamovou pastou (tahini) a rybí omáčkou, rýžové nudle.
  3. ShisTaok - kuřecí kebab s americkými bramborami a salátem kakri raita

úterý 21. března:

Z TECHNICKÝCH DŮVODŮ OTEVŘENO OD 17:00

 

středa 22. března:

 

EZO GELIN

  1. Chana masala - cizrna v omáčce s rajčaty a koriandrem, bulgur.
  2. Tikka masala - kuřecí kousky v jemně pikantní omáčce s čerstvým koriandrem a smetanou, rýže basmati.
  3. Tutanchamon - kuřecí kousky obalené v sezamovém těstíčku podávané s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

čtvrtek 23. března:

 

ČESNEKOVÁ S VEJCEM A BRAMBOREM

  1. Falafelová rolka - falafel zabalený v tortile s grilovanou zeleninou a vejcem, podávaný na salátu, přelitý medovo hořtčičným dipem.
  2. Kuřecí čína s kešu oříšky a rýží basmati.
  3. Plněný lilek kuřecím masem, rajčaty a mozzarelou, smetanové brambory.

 

pátek 24. března:

 

ZELENINOVÁ S KUSKUSEM

  1. Výběr Libanonských jídel - Baba Ghanuj, Hommos, Falafel, Sambousek jibne, zeleninový salát, podávané s pita chlebem.
  2. Pangasius pečený v chilli, zázvoru a sojové omáčce podávaný, rýže basmati..
  3. Kuřecí plátek připravený na lávovém grilu s houbovou omáčkou,domácí  americké brambory a zeleninovým salátkem.

 

 

 

 

Restaurace Klub cestovatelů, Veleslavínova 14, Brno, Královo pole

www.klubcestovatelu.cz/e-mail:brno@hedvabnastezka.cz/tel:774048589

 

 


01.01.2008, Redakce


Diskuse


Dobrý den, berete o poledním MENU i stravenky? Pokud ANO, jaké? Děkuji. S pozdravem Kadlik.
05. 02. 2014, 17:22:52
Dobrý den, ano, bereme, a to všechny 3 druhy běžné v čechách v papírové podobě.
16. 06. 2014, 15:20:09
Kristýna
Kristýna
Podáváte v době poledních menu i jídla z jídelního lístku? Děkuji :-)
28. 07. 2014, 10:28:00
Dobrý den, jistě, i tato možnost zde je, ale příprava jídel z lístku se radikálně prodlužuje...
12. 08. 2014, 10:49:11
Michaela
Michaela
Dobrý den, ráda bych se zeptala, v jakém časovém intervalu podáváte polední menu? Děkuji
15. 04. 2015, 14:04:27
Aleš Gothard
Aleš Gothard
Polední menu se podává v rozmezí od 11 do 14 hodin, nicméně chcete-li mít jistotu, že Vámi vybrané jídlo stále ještě bude v kuchyni, doporučuji dorazit tak do půl jedné.
25. 05. 2015, 15:24:12
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat. Máte i rozvoz poledních menu?
23. 07. 2015, 10:57:45

Dobrý den,

bohužel tuto službu nemáme zavedenou a v blízké době ji ani zavést neplánujeme...

31. 08. 2015, 10:00:42
Peter
Peter

Dobry den, je mozne si nechat jidlo zabalit a vzit sebou ? Dekuji

07. 01. 2016, 11:01:45

Dobrý den,jistě, tato možnost zde je, za každý menu box si ale účtujeme 5,-

18. 01. 2016, 09:58:03
Šárka Smékalová
Šárka Smékalová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaká je u vás přes polední menu obsazenost? rádi bychom vyrazili asi v 8 lidech k vám na oběd:)

02. 02. 2016, 09:22:35

Dobrý den,obsazenost je obrovská, pokud si přejete sedět v tomto počtu u jednoho stolu, tak doporučujeme už v 11 při otevírání...

08. 02. 2016, 10:13:58
Judit
Judit

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda některé polední menu ve vaší nabídce dne 15.3. je bezlepkové. Děkuji.

14. 03. 2016, 11:49:28
Marcela Možná
Marcela Možná

Dobrý den, chtěla jsem se informovat na možnost rozvozu jídla v rámci Brna. Děkuji.

04. 05. 2016, 13:05:19

Sem vložte diskusní příspěvek.


 
 +   = 
*napište slovy, kolik je pět plus pět
 
* - antispamový filtr není vyžadován u registrovaných přispěvatelů
 

RSS této diskuze