Partneři EK 2017 Hannah Gumotex Brussels airlines Livingstone Ortlieb Feldten Hukot

HedvabnaStezka.cz SvetBehu.cz Pohora.cz SvetOutdooru.cz TuleniPasy.cz Pádler.cz Festival OBZORY Expediční kamera SNOW Film fest Klub cestovatelů Praha/Brno

Brandýs nad Labem



EXPEDIČNÍ KAMERA Brandýs nad Labem

18.03.2017, 16:00


Kino Brandýs nad Labem, Brandýs nad Labem

Karla Tájka 100/2, Brandýs nad Labem 25001

Filmy v programu:

(Po rozkliknutí příslušného filmu se můžete podívat na trailery)

Hlavní filmy:

Divočinou aljašky

Fjolls

Šest kamarádů z Čech, Moravy a Slovenska, někteří zkušení vodáci, jiné méně zkušení se vydali za polární kruh na překrásnou Aljašku splouvat řeku Alatnu.

Režie: Jiří Hočička, délka: 25 min, země: Česká republika, jazyk: český

Návrat do Zanskaru

Návrat do Zanskaru

Tým špičkových lyžařů a filmařů z proslulých Sherpas Cinema se vypravil vlakem po proslulé Transsibiřské magistrále, aby prozkoumali ruský prašan.

Režie: Daniel Bull, Bryan Liptzin, délka: 23 min, země: Velká Británie, jazyk: anglický, české titulky

Pura vida

Pura vida

Nadšený cestovatel a cyklista Hervé si vymyslel bláznivý plán. Své kolo použít, jako pohon lodě a splout během několika měsíců řeku Amazonku. Po 40.000 km po silnicích a cestách přidělal v Ekvádoru kolo na loď, pojmenoval ji “Pura vida” a začal svoji životní cestu.

Režie: Thomas Miklautsc, délka: 44 min, země: Švýcarsko, jazyk: německý, francouzský, české titulky

Projekt Moffat

Projekt Moffat

Krátký film, ověnčený řadou mezinárodních cen, je inspirován pestrým lezeckým životem první britské horské vůdkyně Gwen Moffat.

Režie: Claire Carter, Jen Randall, délka: 20 min, země: Velká Británie, jazyk: anglický, české titulky

Jaké další filmy uvidíte?

Harmonogram promítání:

16:00

Úvod 5 min

- uvítací slovo

16:15

PURA VIDA 47min

17:02

DIVOČINOU ALJAŠKY 27min

17:29

ULTRA TRAIL GOBI RACE 13min

17:42 PŘESTÁVKA  30 min

18:15

CESTA DO KAZBEGI 18 min

18:33

NÁVRAT DO ZANSKARU 25min

18:58

PŘESTÁVKA 20min

19:20

Přednáška o VIETNAMU 60 min

20:20

PŘESTÁVKA 20min

20:40

PROJEKT MOFFAT 22min

21:02

VELKÁ SKLANÍ PAŘBA 22 min

21:24

NA JEDEN NÁDECH 6 min

21:30

ZAKONČENÍ  a slosování anketních lístků o pěkné ceny našich místních sponzorů

Doprovodný program:

Součástí festivalu bude poutavá, vtipná i zajímavá přednáška o Vietnamu a jeho změně za posledních deset let. Přednáškou nás provede místní rodák. Dále během přestávek bude zajištěn program formou gurmánských zážitků. Zajištěno pro Vás bude občerstvení od Jím Jídla - něco teplého, masného, vege i studeného. A u kávy nebo čaje se budete rozplývat s božskýma dortama, čkolodáma a jinýma sladkýma tečkama od kavárny, tvořílny Dvě Vrány.

Vstupné:

120 Kč

90 Kč studenti a senioři

Telefon pro rezervace: 608646480

Odkazy: Facebook

Pořadatel:

Kristýna Paříková a Jiří Pařík

Email: kristyna.parikova@gmail.com

Partneři festivalu:

Hannah

Ortlieb

brussels airline

Gumotex outdoor

feldten

 

Livingstone

 


Filmový festival EXPEDIČNÍ KAMERA je celovečerní promítání filmů o dobrodružství, divoké přírodě, poznávání nového, o extrémních zážitcích i sportech. Obvykle čtyřhodinové pásmo filmů z celého světa zavítá během února až dubna na více než 200 míst v České republice i na Slovensku.

Těšíme se na vás!


12.01.2017,