HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Brigáda v Itálii 2012

Brigáda v Itálii 2012 23. 08. 2011, 11:39:57
  terezajuros@seznam.cz
Tereza
(Komentářů: 2)
Ahoj.
Sháním brigádu v Itálii na léto 2012 (nejlépe červenec,srpen,září). Budu mít po maturitě a zatím jsem nikde v zahraničí nebyla, takže jsem chtěla poprosit, jestli někdo nezná nějakou dobrou agenturu, která to zajišťuje, nebo nějaký kontakt.
Uvítám i zkušenosti kdo tam už byl a nebo jestli tam někdo míří také :-)
Děkujii

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Brigáda v Itálii 2012 12. 12. 2011, 19:19:24

dada Ja by som ti mohla vybavit jedine pracu napojovej hostesky-konzumentky..ja tam idem pracovat o dva tyzdne,da sa tam dobre zarobit..

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Brigáda v Itálii 2012 05. 01. 2012, 12:47:00

Tereza Ahoj.

Pracovala jsem v Itálii v létě 2010. Jela jsem s kamarádkou z VŠ. Byly jsme na jihu v Santa Maria del Cedro v baru u pláže. Zacházeli tam s námi příšerně, dělaly jsme denně noční od 19 do 7 hodin, měly jsme zakázané moře... Buď opatrná a určitě nejezdi nikam na jih!

Re:Brigáda v Itálii 2012 10. 02. 2012, 21:42:37

evian
ahoj,

chtěla jsem jet do itálie na léto a teď jak to čtu tak mě to docela zaskočilo. Jelas přes agenturu nebo jak? kdyžtak napiš na e.hadacova@seznam.cz

díky za odpověď, eva.

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze