HEDVABNASTEZKA.CZ POHORA.CZ AIRWAYS.CZ EXPEDIČNÍ KAMERA KLUB HEDV. STEZKA KLUB CESTOVATELŮ Praha/Brno KARAVANA ESHOP (mapy aj.)

POSLEDNÍ DISKUSE

Cervenec 2010 - "skromna exotika" - plaze, teplo, hudba, fajn mistni obyvatele, jidlo zdravotne nezavadne a za babku:)

Cervenec 2010 - "skromna exotika" - plaze, teplo, hudba, fajn mistni obyvatele, jidlo zdravotne nezavadne a za babku:) 23. 12. 2009, 16:18:41

Daniela Zdravim vsechny cestovatele,

moc se mi libi vsechny prispevky a vubec cely web!:)
Chci se zeptat na typ na cestovani mimo Evropu v terminu cervenec-srpen 2010 (pobyt cca mesic).
Krome krasne prirody, pamatek apod. by jsme moc uvitali:
- bile plaze (nemusi byt ani moc podmorskeho zivota, spise na koupani, pripadne surfovani)
- teplo
- mistni hudba
- fajn mistni obyvatele
- jidlo zdravotne nezavadne a za babku:)
- cenove unosne naklady na letenky

V podstate si myslim, ze nasim pozadavkum by naprosto odpovidala Kuba, ale Karibik vzhledem k pocasi v tomto obdobi jsme vyloucili.
Predem mockrat diky za inspirativni odpovedi!:)

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Cervenec 2010 - 23. 12. 2009, 16:41:56

dan kuba není zrovna nejlevnější. je to poměrně drahá země na cestování. osobně bych doporučoval spíš něco z asie. indonésie, pokud nevadí monzunové počasí filipíny, srí lanka, indie, jemen atd. atd. možností je spousta. požadavek na zdravotně nezádvadné jídlo za babku je pak trochu mimo. je to vždycky loterie a nedá se to specifikovat na země. např. měsíc v indii jsem přežil naprosto v pohodě a nedávný víkendový guláš u nádraží v budapešti mě skolil na dva dny...

Odpovědět To se mi líbí (Tohle se líbí 0 cestovatelům) Nahlásit nevhodný příspěvek
Re:Cervenec 2010 - 23. 12. 2009, 16:51:31

David G Indonésie, Filipíny, Kostarika, Srí Lanka, Brazílie ...

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze