POSLEDNÍ DISKUSE

Levné ubytování - San Francisco.

Levné ubytování - San Francisco. 15. 06. 2012, 13:26:02
  petr_daubner
Petr
(Komentářů: 160)
Nemáte někdo tip na nějaké levné ubytování v San Francisku? Jsem sám, tak možná někde v hostelu, dormitory room? Budu rád za doporučení konkrétního podniku či oblasti.

Odpovědět
Re:Levné ubytování - San Francisco. 15. 06. 2012, 17:41:33

Jana V SF jsem byla pred mesicem a muzu doporucit Green Tortoise hostel: http://www.greentortoise.com/san-francisco-hostel/index.php

Odpovědět
Levné ubytování - San Francisco. 15. 06. 2012, 14:22:48

Jake Ked som tam bol vo februari tak lacny bol pomerne north beach hotel na Kearny Street. Dobra poloha hotela, Velmi pekna jednolozkova izba, zdielana kupelna za nejakych 22 €/noc. To bolo ale offseason takze teraz bude urcite viac.

Odpovědět
Levné ubytování - San Francisco. 18. 06. 2012, 08:36:24
  petr_daubner
Petr
(Komentářů: 160)
Díky moc za info, nějaké další tipy???

Odpovědět
Re:Levné ubytování - San Francisco. 18. 06. 2012, 15:02:48

Petr Ahoj.
Přímo tip nemám,ale radu.Nejdražší jsou obecně víkendy.My jsme byly nuceni z duvodu víkendu spát v super 8 cca.40 km od centra.Ale autem v pohodě.

Odpovědět
Re:Levné ubytování - San Francisco. 19. 06. 2012, 13:40:00

jonny http://hostelhandbook.com/ tam mas vsetky aktualne informacie o hosteloch v Severnej Amerike.

Odpovědět
Re:Levné ubytování - San Francisco. 21. 06. 2012, 15:44:31

Kris Ahoj, v SF jsem byla na podzim. Nejlevnější ubytování to není, ale dalo se. Hostel Pacific Tradewinds má skvělou polohu na rozhraní čínské a finanční čtvrti, blízko do North Beach, kousek na metro za rohem bus a tak...jedná se o klasické dormitory, dá se tam vyjednat i celkem podstatná sleva, pokud třeba pomůžeš s úklidem. Lidi jsou tam dost příjemný. Další hostel, který jsme využili je jeden z těch větších, ale je v centru na Mason St. blízko Powell station, na dobrém místě - San Francisco International Hostel. V klubu v hostelu dostaneš pivo v jakémkoliv množství zdarma, ale u těch amerických piv zase neni moc o co stát. v obou hostelech k dispozici kuchyňka a kafe zdarma.

Odpovědět
Levné ubytování - San Francisco. 22. 06. 2012, 22:59:14

sandra sandra2011jobe@yahoo.com
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (sandra2011jobe@yahoo.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra

sandra2011jobe@yahoo.com
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(sandra2011jobe@yahoo.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra

Odpovědět

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze