Odpovědět
Annual Pass 2012
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
ČEKÁM.
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Kdyžtak piš na mail. Díky :)
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
pište na email: knotkova.marketa@gmail.com
Odpovědět
je ještě aktuální tvůj inzerát na prodej Annual Passu do parků v USA platného do září 2012? Vyrážíme s přítelem v červnu, tak by se nám hodil :-) Jsme z Brna. Můžeš mě kontaktovat na emailu jana.kolackova@centrum.cz nebo na tel. 775990346.
Předem díky za odpověď. Jana
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
mám dotaz, prosím tě, když jste kupovali v USA ten pass pro národní parky, dostali jste k němu ještě nějakou červenou visačku do auta, která tam musela viset??? Prosím o odpověď i ostatní, co se právě vrací z cest po USA. Děkuji všem.
Ondra
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Odpovědět
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (sandra2011jobe@yahoo.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra
sandra2011jobe@yahoo.com
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(sandra2011jobe@yahoo.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra
Odpovědět
Odpovědět
koupim Annual Pass s platnosti do rijna 2012 vcetne.
Dekuji
Odpovědět