POSLEDNÍ DISKUSE

Alkohol v USA

Alkohol v USA 19. 06. 2012, 18:12:13

Petr Hezký den , chtěl bych se zeptat jak to je když bych letěl do USA ( Californie + Vegas ) , tak zda-ly pro mne platí to že smím pít alkoholické nápoje od 21 nebo od 18 let ? ... Slyšel jsem že prý od 18 , že by v tomto případě pro mě platily podmínky v zemi v jaké bydlím ? přijde mi to divný a proto se ptám. Děkuji a omlouvám se asi za trošku blbou otázku :)

Odpovědět
Re:Alkohol v USA 19. 06. 2012, 20:34:34

JUDr. Hora Plati na tebe zakony zeme ve, ktere se nachazis. V tomto pripade je to USA tak tam dostanes alkohol az ti bude 21 let. Strasne rad slysim takove ty keci jako "slysel jsem". Stejne tak v nekterych statech USA ( je jich 12 z 50 ) muzes byt odsouzen k trestu smrti a nikoho nezajima, ze v Cechistanu by jsi dostal maximalne dozivoti. Jeste nejaky "dulezity" dotaz?

Odpovědět
Re:Alkohol v USA 19. 06. 2012, 22:40:37

Káťa Alkohol samozřejmě pít nemůžeš. A upřímně, pokud Ti není 21, tak jet do Vegas je pěkně nanic.

Odpovědět
Re:Alkohol v USA 20. 06. 2012, 08:45:22

ANAVI Tak tohle mě fakt vytočilo.Lidi,to jezdíte do světa,aby jste tam chlastali ? A ve Vegas jsem byl 5 x,aniž bych tam vypil kapku alkoholu.Velmi bych byl proto zavézt věkovou hranici 21 let i u nás.Proč se divíme ,že máme největší spotřebu alkoholu na hlavu na světě,když k tomu máme takový přístup.

Odpovědět
Re:Alkohol v USA 20. 06. 2012, 10:16:20

Martin Pokud jsi mladší než 21 let nebudeš moct oficiálně alkohol, ani hrát v kasínech ve Vegas.

Odpovědět
Alkohol v USA 20. 06. 2012, 13:29:16

Las Vegas pimp Chlastat muzes doma vole.

Odpovědět
Re:Alkohol v USA 20. 06. 2012, 18:33:53

Petr Vegas je ale o alkoholu , pařbách a hazardu :))

Odpovědět
Re:Alkohol v USA 20. 06. 2012, 18:59:31

mob Tak si pockej az ti bude 21. Ty curaku!

Odpovědět
Re:Alkohol v USA 20. 06. 2012, 21:12:12

Všechno z toho pořídíš levněji v ČR, chlapečku.

Odpovědět
Re:Alkohol v USA 21. 06. 2012, 02:31:33

Ze zeme divu a zazraku Doporucovala bych si precist neco o vzniku a kulturnim make up of Las Vegas. Alkoholu je v Las Vegas prehrsle ale zakonu take. Ty se prisne dodrzuji. Vyjet z domu do sveta neni utrzeni z retezu ale poznavani kulturniho zivota v jinych zemich. Tak a ted zpatky do skoly.

Odpovědět
Re:Alkohol v USA 21. 06. 2012, 03:53:14

Alcohol King Ten Petr musi byt strasny curak.

Odpovědět
Alkohol v USA 21. 06. 2012, 10:28:18

ANAVI Petře,možná máš o Vegas zkreslené představy.Hazard určitě,ale braný především jako zábava.Pařby,tak ty vůbec nejsou vidět,to je pouze asi v soukromí.A alkohol uvidíš jen ve formě margarity za 1 dolar,kterou ti prodají až ukážeš pas,myslím,že je ho tam mín než v našem nealkoholickém pivu.Vegas je hlavně o atmosféře,ta je úplně hmatatelná.

Odpovědět
Alkohol v USA 22. 06. 2012, 23:01:06

sandra sandra2011jobe@yahoo.com
Mé jméno je Miss Sandra Jobe, viděl jsem váš profil dnes a stal intrested ve vás, budu také rád, aby věděli, že více, a chci vám poslat e-mail na mou e-mailovou adresu, takže mohu vám můj obrázek, abyste vím, které jsem am.Here je moje e-mailová adresa Věřím, že můžeme přejít od tady. Čekám na váš mail na mou e-mailovou adresu ABO (sandra2011jobe@yahoo.com
Vzpomeňte si na dálku nebo barva není záležitost, ale láska věcech alot v životě. My jde. slečna sandra

sandra2011jobe@yahoo.com
My name is Miss sandra jobe,i saw your profile today and became intrested in you,i will also like to know you the more,and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address I believe we can move from here. I am waiting for your mail to my email address abo(sandra2011jobe@yahoo.com
Remeber the distance or colour does not matter but love matters alot in life. My regards. Miss sandra

Odpovědět

Sem vložte diskusní příspěvek.

+   = 

RSS této diskuze